22/2/13

Προσεχώς Βουλγάρες παραιτήσεις κυβερνήσεων

Ο Στουρνάρας βρήκε κι άλλη πρωτοποριακή ιδέα για να έρθουν ξένοι επενδυτές στην Ελλάδα. Σκέφτεται να ζητήσει την αύξηση του κατώτατου μισθού στη Βουλγαρία από 150 στα 950 ευρώ ώστε ο ελληνικός να γίνει χαμηλότερος και από της Βουλγαρίας οπότε κάποια από τα κεφάλαια που συρρέουν στη γειτονική χώρα θα κατηφορίσουν και προς τα εμάς.

Η Σαουδική Αραβία επενδύει στην Ελλάδα. Πήρε τον Χαριστέα που από το καλοκαίρι έφυγε από τον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε την ευρωζώνη. Επιστροφή τώρα στην δύσκολη προσπάθειά του να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Γεωργίου: Ποιανού πρωταθλήματος; Του πρωταθλήμαρτον, πρωταθλήμαρτον εννοούν.

 Ο Αλαφούζος θα σώσει τον Παναθηναϊκό διώχνοντας τον προπονητή, τους μισούς παίκτες και τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ναι, αποδείχτηκε ότι ο Αλαφούζος είναι άνθρωπος του Μαρινάκη.

Κρύα εκδίκηση για αθλητικάντζες τηλεσχολιαστές: Όταν μία ομάδα από το 1-0 πετυχαίνει και δεύτερο γκολ δεν διπλασιάζει τα τέρματά της, αλλά το ένα και μοναδικό γκολ που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε στο ενεργητικό της. Διπλασιάζει, λοιπόν το τέρμα της. και αν βάλει κι άλλο γκολ τότε τριπλασιάζει το αρχικό γκολ.

Εντάξει, ησυχάσαμε. Δεν θα γίνουν άμεσα απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Απλώς μέχρι του χρόνου πρέπει να έχουν απολυθεί μόλις 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Βέβαια η αγορά θα χάσει και 25 χιλιάδες πελάτες και το κράτος 25 χιλιάδες άτομα που θα πλήρωναν ΦΠΑ, θα βουλιάξουν τα πάντα αλλά θα σωθεί το έθνος που κινδυνεύει από αυτή την τακτική. Αδιέξοδο.

Και η Νικολούλη ψάχνει τη ρευστότητα στην αγορά που δεν ήρθε ούτε με την τελευταία (μέχρι στιγμής) δόση. Αν δεν ξεφύγεις από την πρέζα όμως τελευταία δόση είναι μόνο η θανατηφόρα.

Ήρθε επιτέλους το play station 4. Περιμένουμε και το pay mnimonium 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια: