24/1/13

Μωρή AL FM


Ο Τράγκας από την ώρα που βγήκε το όνομά του στη λίστα Λαγκάρντ άρχισε να κάνει κι αυτός (από τώρα) αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Και όμως κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν θυμάται ότι ο εκδότης Τράγκας εδώ και χρόνια βγάζει τα λεφτά του στο εξωτερικό. Ναι, ναι, ξέρω. Πληρώνει κανονικά τους εργαζόμενους που απασχολεί στα μέσα του. Ναι, ναι.

Αλήθεια, στον Real fm -που ανέβηκε ως αντιμνημονιακός- κάνουν ό,τι μπορούν για να χάσουν την πρώτη θέση στις μετρήσεις ακροαματικότητας ραδιοσταθμών Αττικής; Μάλλον όχι. Δεν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Το συγκεκριμένο ραδιόφωνο, όπως και όλα τα υπόλοιπα, δεν είναι κερδοφόρα επιχείρηση, είναι ο κράχτης της κυριακάτικης εφημερίδας και αύριο του τηλεοπτικού καναλιού τους. Και τη δεύτερη θέση να καταλαμβάνει ή και την τρίτη πάλι μια χαρά την κάνει τη δουλειά του.

Η Αλέκα Παπα-Λουκά έκλεισε το τηλεοπτικό της κανάλι, έδιωξε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούσε εκεί, τους υποσχέθηκε με απόφαση της ΚΕ του κόμματος ότι θα βρουν δουλειά όταν έρθει ο Σοσιαλισμός στη χώρα και μετά πολύ απλά ξανάνοιξε το κανάλι με επαναλήψεις και χωρίς περιττούς εργαζόμενους για να μη χάσει την άδεια που μπορεί κάλλιστα να πουλήσει σε ιδιώτη επιχειρηματία, λες και είναι ιδιοκτησία κάποιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: