8/11/12

Ντας Ιστ Άιν Στουρν

Πόσο άσχετο τύπο έβαλε ο Σαμαράς υπουργό Οικονομικών; Ο Ντας Ιστ Άιν Στουρν σκέφτηκε προφανώς λαϊκίστικα και έχωσε (ν)τροπολογία να κόψει τους μισθούς και των υπαλλήλων της Βουλής και της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Ο τραπεζιτάκος που τελείωσε το πανεπιστήμιο ΚΝίτης και πέρασε στο ΠΑΣΟΚ δεν φαντάστηκε ότι οι υπάλληλοι της Βουλής θα του έχωναν στο γκώλο την τροπολογία. Κι εγώ θέλω αυτοί οι τύποι που διορίστηκαν, (γάμα τα) όπως τόσοι άλλοι, να χάσουν τα προνόμοιά τους αφού δεν μπορούν να τ’ αποκτήσουν όλοι. Όμως δεν θα χρησιμοποιήσω αυτούς για ν’ αποκτήσω λαϊκό έρεισμα τρομάρα μου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την υπερψήφιση των μέτρων οι υπάλληλοι ήταν έτοιμοι να κατεβάσουν τον γενικό διακόπτη ρεύματος του κτηρίου και να ορμήξουν στην αίθουσα της ολομέλειας κάτι που δηλώνει πραξικόπημα. Κακώς, αλλά ο Στουρν, ξέχασε συν τοις άλλοις ότι το αυτοδιοίκητο της Βουλής προστατεύεται από συνταγματικό άρθρο. Αντί για τους υπαλλήλους της Βουλής όρμησε ο Μεϊμαράκης στο προεδρείο, πέταξε τον αντιπρόεδρο της Ντόρας έξω, πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι παρενέβη ολόκληρος πρωθυπουργός και φώναξε τον Ντας Ιστ Άιν Στουρν ν’ αποσύρει την τροπολογία. Αφού τον περίμεναν όλοι κάνα μισάωρο ο πανέμορφος Ιστ Άιν Στουρν εδέησε και μπήκε στην αίθουσα χωρίς να τον πλακώσουν στις μάπες οι υπάλληλοι, τι να κάνει, πήρε την τροπολογία (από) πίσω διαβάζοντας όμως δυο φορές ένα κείμενο που προφανώς δεν έγραψε ο ίδιος, αφού έκανε συνεχώς σαρδάμ. Είναι δυνατόν ένας τόσο μαλάκας να κανονίζει τα οικονομικά ενός λαού; να τον χαίρεσαι, κοπέλα μου, το μισθό του όχι τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: