23/10/12

Socrates drunk Mnimonioum...

...re, malakeeees.
ΘΑ φε-ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας δεν ήταν ιδέα του Βορίδη που το κελάηδησε στον Real FM.
Ήταν προφανής επιβολή της Τρόικας και ο Βορίδης συνεπής πατριώτης είπε για ανθρώπους που δεν έχουν λεφτά να φάνε ότι πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους. Όσοι χρωστούν στεγαστικό πάνω από τρεις χιλιάδες € δεν θα τους παίρνει κανείς τηλέφωνο. Θα τους χτυπάνε το κουδούνι και θα τους πετάνε έξω. Αυτό θα γίνει γιατί τον Βορίδη τον διέψευσε ποιος, ο Γιακουμάτος!..
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Από το πρώτο και τελευταίο του Γ. Παπακωνσταντίνου περάσαμε στο δεύτερο και τελευταίο του Παπαδήμου (που ούτε καν ακούγεται) φτάσαμε στο τρίτο και τελευταίο και προχωράμε, γιατί το μέλλον μας περιμένει τρίβοντας τα χέρια του.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ
Οι πλούσιοι χρειάζονται φτώχεια γύρω τους. Το ίδιο και οι πλούσιες χώρες. Χρειάζονται γύρω τους φτωχές χώρες.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ…
Η Ελλάδα θα καλύπτει μόνη της οποιαδήποτε τρύπα στον προϋπολογισμό της. Δηλαδή δεν θα παίρνει δάνεια. Υποτίθεται ότι το πρώτο και τελευταίο Μνημόνιο έγινε για να μπορεί η χώρα μας να ξαναμπεί στις αγορές όπως έλεγαν που σημαίνει να μπορεί να δανείζεται και μάλιστα φτηνά. Γιατί να το κάνουν όμως αυτό οι κερδοσκόποι που πουλάνε και αγοράζουν δάνεια; Όταν τελειώσεις εσύ θα πάνε δίπλα. Η περήφανη Ελλάδα που έστησε κώλο τους έδωσε το παράδειγμα ότι γίνονται και τα χειρότερα. Οι Ισπανοί αύριο δεν θα μας αγαπάνε καθόλου.
ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ
Ποιος αδιάβαστος του πρότεινε να προτείνει κι αυτός με τη σειρά του στον Τσίπρα να παραιτηθούν οι βουλευτές τους ώστε να γίνουν πρόωρες εκλογές; Το Σύνταγμα λέει ότι αφού παραιτηθούν και όλοι οι επιλαχόντες θα γίνουν εκλογές μόνο για τον αριθμό των παραιτηθέντων και μόνο στις περιφέρειές τους. Προφανώς η τροϊκομματική πλειοψηφία δεν θα κατέβει για να μη συγκριθούν τα ποσοστά τους με αυτά των αντιπολιτευόμενων. Μια κωλοτρυπίδα στο νερό.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ….
…να ξεκινήσει αυτό που οφείλει: να στρέψει το βλέμμα σε κυβερνητικούς βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ και να τους ζητήσει να μην υπερψηφίσουν το θανατηφόρο τρίτο μνημόνιο. Αν είναι να πάμε σε πρόωρες εκλογές μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει μετά από την καταψήφιση των εφιαλτικών μέτρων.
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ…
Τα χέρια που δέρνουν και σκοτώνουν είναι καθαρά;
Δεν είναι καθαρά τα χέρια που δεν κλέβουν και δεν χαιρετάνε όπως οι Γερμανοί ναζιστές;
ΟΥΤΕ Ν’ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗ «ΒΟΗΘΕΙΑ»
Όσο η δανειοδότηση με τέτοιους κοινωνικούς όρους μπορεί να θεωρηθεί ως βοήθεια. Πάντως τα 31,5 δισ. θα βρίσκονται σε ειδικό λογαριασμό. Ούτε ο (φερόμενος ως) Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα μπορεί να τα’ αγγίξει, γιατί δεν είναι δικά μας. Τα 25 θα πάνε στις τράπεζες που δανείζονται και χρωστάει το κράτος δηλαδή εμείς και τα υπόλοιπα[α πάνε για τοκοχρεολύσια. Αυτούς ψηφίσαμε αυτά κάνουν. Βέβαια δεν τους ψηφίσαμε για να κάνουν αυτά που κάνουν, αλλά για να κάνουν αυτά που λέγανε. Λόγια ψηφίζω, έργα πληρώνω. Δεν εισπράττω τίποτα.
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…
…είναι οι αγρότες και για την ακρίβεια οι αγροτοπατέρες των χιλιάδων στρεμμάτων που εμφανίζονται ως ΟΙ αγρότες. Δεν τους είδα να ενοχλούνται από κανένα μέτρο των εφιαλτικών μνημονίων που σε λίγο τριτώνουν το κακό.
Ο ΝΤΑΣ ΙΣΤ ΆΪΝ ΣΤΟΥΡΝ…
…φερόμενος και ως υπουργός Οικονομικών κάποιων, είπε ότι αν δεν πάρουμε αυτή τη δόση των 31,5 δισ. θα πεινάσουμε. Δηλαδή τώρα που αν την πάρουμε δεν θα πεινάσουμε. Θυμίζουμε ο Στουρνάρας ισχυρίζεται ότι το υπουργείο του οποίου για την ώρα προΐσταται δεν παρέλαβε ποτέ τη Λίστα Λαγκάρντ. Γαμώ τα ΠΑΣΟΚια ο τύπος!... Αδίκως δεν τον γουστάρει ο Βενιζέλος.
ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ...
…που δεν αξιοποιούνται και δεν ανήκουν σε αγρότες. Τι ακριβώς φορολογούν; Την ιστορία της οικογένειας που τους έδωσε ένα χωράφι που δεν είδε κανείς αν υπάρχει και δεν το φάγαν οι διπλανοί;
αγροτεμάχια
Η Χούντα ήρθε το ’67 δεν τελείωσε το ’73 αλλά δεν θα ξανάρθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: