8/7/12

Πρόταση στην Ένωση Τραπεζών.

Αναρτήθηκε 29/11/2008
Έτσι, για να φτιάξουμε την σχέση μεταξύ μας.

Η κυβέρνηση δίνει λεφτά στις τράπεζες, επειδή έτσι γουστάρει και δε δίνει σ’ εμάς.

Στα νοσοκομεία, εννοούμε, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στα τεχνικά πανεπιστήμια που εμείς οι Έλληνες τα λέμε ΤΕΙ ή ΑΤΕΙ…. Άφραγκα όλα. Η κυβέρνηση δίνει κάτι ψίχουλα στους άνεργους, κάτι ψίχουλα στις κρατικές επενδύσεις, που θα έδιναν δουλειά στον κόσμο.

Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση δε δίνει του άγγελου νερό, αλλά τα σκάει χοντρά στις τράπεζες, ίσως γιατί δε θέλει να τραβιέται με το λαουτζίκο και προτιμά τους τραπεζίτες. που είναι άρχοντες..

Προτείνουμε, καλοί μας τραπεζίτες:
  • Ζητήστε για λογαριασμό μας άλλα 28 δισ. και καλά για να σωθείτε στα σίγουρα. Θα σας τα δώσει κι αυτά ο πρωθυπουργός (κυρ-Κώστας) οπότε, μόλις τα πάρετε, καλοί μας κύριοι τραπεζίτες, τα δίνετε σ’ εμάς και κάνουμε στους υπουργούς τσα! 
  • Δε θα τα φάμε, θ’ αρχίσουμε να τα δίνουμε σε νοσοκομεία, για να πάρουνε γάζες και να προσλάβουν νοσηλευτικό προσωπικό, θα τα δώσουμε στους φαρμακοποιούς, για να προσφέρουν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους, κάπου θα βρούμε να τα δώσουμε,μέχρι να καταλήξουν πάλι στα πιστωτικά και επενδυτικά και τζογαδόρικα σεντούκια σας.
Δημοκρατία έχουμε, έτσι ο λαός κυβερνά, έτσι ο λαός πληρώνει.