8/7/12

Πρόταση στην Ένωση Τραπεζών.

Αναρτήθηκε 29/11/2008
Έτσι, για να φτιάξουμε την σχέση μεταξύ μας.

Η κυβέρνηση δίνει λεφτά στις τράπεζες, επειδή έτσι γουστάρει και δε δίνει σ’ εμάς.

Στα νοσοκομεία, εννοούμε, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στα τεχνικά πανεπιστήμια που εμείς οι Έλληνες τα λέμε ΤΕΙ ή ΑΤΕΙ…. Άφραγκα όλα. Η κυβέρνηση δίνει κάτι ψίχουλα στους άνεργους, κάτι ψίχουλα στις κρατικές επενδύσεις, που θα έδιναν δουλειά στον κόσμο.

Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση δε δίνει του άγγελου νερό, αλλά τα σκάει χοντρά στις τράπεζες, ίσως γιατί δε θέλει να τραβιέται με το λαουτζίκο και προτιμά τους τραπεζίτες. που είναι άρχοντες..

Προτείνουμε, καλοί μας τραπεζίτες:
  • Ζητήστε για λογαριασμό μας άλλα 28 δισ. και καλά για να σωθείτε στα σίγουρα. Θα σας τα δώσει κι αυτά ο πρωθυπουργός (κυρ-Κώστας) οπότε, μόλις τα πάρετε, καλοί μας κύριοι τραπεζίτες, τα δίνετε σ’ εμάς και κάνουμε στους υπουργούς τσα! 
  • Δε θα τα φάμε, θ’ αρχίσουμε να τα δίνουμε σε νοσοκομεία, για να πάρουνε γάζες και να προσλάβουν νοσηλευτικό προσωπικό, θα τα δώσουμε στους φαρμακοποιούς, για να προσφέρουν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους, κάπου θα βρούμε να τα δώσουμε,μέχρι να καταλήξουν πάλι στα πιστωτικά και επενδυτικά και τζογαδόρικα σεντούκια σας.
Δημοκρατία έχουμε, έτσι ο λαός κυβερνά, έτσι ο λαός πληρώνει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-
Η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ!

Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.