22/10/24

Στέφανε, κάν’ το όπως ο Μπένιαμιν και πότε

Ο Νετανιάχου είναι και πολίτης των ΗΠΑ. Κάποτε ως φέρελπις νέος επέστρεψε οικογενειακώς στη χώρα του από Αμέρικα, όπου είχε πάει στα 14 του, σπούδασε και δούλεψε. Αμέσως τον έκαναν υπουργό - πρωθυπουργό και τα κονομήσανε, γιατί λεφτά υπάρχουνε.

Μια και μιλάμε για μετανάστες, για την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόσφυγες που αξίζουν εφαρμογής του διεθνούς δικαίου είναι μόνο οι Ουκρανοί και νόμιμοι μετανάστες μόνο οι Αλβανοί. Η Αλβανία μάλιστα δέχεται σε απέραντες φυλακές και τους κακούς μετανάστες – πρόσφυγες που έχουν το θράσος να θέλουν να πάνε σε χώρες όπου έχουν καπαρώσει θέσεις Αλβανοί. Φυλακίζουν μόνο τους αρσενικούς, μέθοδος που μέχρι σήμερα εφαρμοζόταν στη δακοκτονία και στα ολοκαυτώματα των Ναζί στα Καλάβρυτα, το Διακοφτό κι όπου αλλού.

Β(α)ρεθήκαμε στα εθνικά; Ο Θάνος Πλεύρης ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται κανένα θέμα εθνικής κυριαρχίας. Συμφωνούμε, η Μητσοτάκης Ελλάς τα δίνει όλα χωρίς διαπραγμάτευση.

Τελειώνουμε όπως αρχίσαμε; Κασσελάκης πρόεδρος έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκωπτικά. Στην πέμπτη θέση τον ρίχνουν οι τελευταίες χαμηλές δημοσκοπτήσεις. Αν λέω ψέματα να με δημοσκοφτύσεις.

ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΑΡΑ / Το “τελειώνω΄’ προέρχεται από το “τέλειο”, σήμαινε “τελειοποιώ”. Από αυτή την πλευρά (που κοιμάσαι) ο Κασσελάκης τελειοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη κυκλοφορούν ΣΥΡΙΖότο, ΣΥΡΙΖΑλευρο και ΣΥΡΙΖόγαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου