16/9/24

Εξωτρενικές περιπέτειες

Τρένο προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών. Ο συρμός των πεσμένων δέντρων είχε προλάβει ν’ ακινητοποιηθεί και μάλιστα χωρίς ειδοποίηση.

Ο ηγέτης των φαρμακοποιών ο Λουράντος σε ραδιοφωνική εκπομπή ομολόγησε, όπως είπε ο ίδιος, ότι ως συνδικαλιστικός φορέας ζητούσαν τον διπλασιασμό τιμής πολύ φτηνών φαρμάκων για να μην τα αποκλείουν οι εισαγωγείς, χάριν άλλων πολύ ακριβότερων. Δηλαδή η ηλιθιότητα που ζούμε έχει γίνει καθημερινότητα και δε μας βγάζει έξω απ’ τα ρούχα μας; Ο μόνος έξυπνος τρόπος να μας έρχονται φτηνά φάρμακα είναι να ανέβει η τιμή τους; Τότε οι εισαγωγείς θα συνεχίσουν τη δράση τους ως εκβιαστές. Η κυβέρνηση δε μπορεί να υποχρεώσει τους εισαγωγείς να φέρνουν στην Ελλάδα και τα φτηνά φάρμακα; Θα τρελαθούμε; Δε μπορούμε να το απαιτούμε από την κυβέρνηση; Οι τιμές είναι σε έγκυρες λίστες μετά από διεθνή διεργασία. Η δημοσιογραφάρα Στρατάκης που τον φιλοξενούσε τον Λουράντο δεν σκέφτηκε να το ρωτήσει

Στελέχη, ομάδες στελεχών, τάσεις, φράξιες και διασπάσεις κολοκύθια τούμπανα. Αποδείχτηκε ότι τα στελέχη είναι άδεια πουκάμισα, παντελόνια, φούστες και μπλούζες. Δεν εμπνέουν, δεν κουβαλάνε κόσμο. Πιθανή εξαίρεση ο Πολάκης.

Μία η πύλη εισόδου προσφύγων: η εξαθλίωση των χωρών τους από χώρες που ακόμα τις ξεζουμίζουν.

Η υπογεννητικότητα υπάρχει επειδή η κυβέρνηση έκανε τα παιδιά τεκμήριο φορολόγησης και όχι δικαιολογητικό επιδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου