13/8/24

112: Αν βρίσκεστε ΝΔ εκκενώστε

Άμα έχει άπνοια -δεν φυσάει, δεν έχει άνεμο- είναι αφόρητη η ζέστη δεν την αντέχετε. Όταν έχει αεράκι μπαίνουν φωτιές και σας ενοχλούν τα ελικόπτερα. Τελικά τι θέτε;

Μέχρι τώρα τις επενδύσεις δυσκόλευε η κατάσταση. Έκαιγες το δάσος και μετά βασανιστήριο εικοσαετίες οικόπεδα με δόσεις, αυθαίρετα μέχρι να δεήσει κάποιος προεκλογικά να τα κάνει δηλωμένα και σωσμένα. Τώρα αν έχεις λεφτά καις ένα βουνό και μετά είναι δικό σου. Θες να φυτέψεις ανεμογεννήτριες; Ελεύθερα. Θες να χτίσεις εργοστάσια; Μες την άνεσή σου και σε περιοχές νατούρα, είπε ο Χατζηδάκης. Θες να δημιουργήσεις ακριβές πολιτείες πάνω σε βουνά; Με μεγάλη μας χαρά.

Να πούμε κι ένα καλό με τις πυρκαγιές. Σκιά προσφέρει ο καπνός. Από δροσούλα δεν ξέρω.

Αμάν πια μ’ αυτές τις πυρκαγιές. Δε μπορώ ν’ απλώσω ασπρόρουχα.

Στο μηχανάκι αυτή την εποχή φοράω ανοιχτό κράνος. Η ατμόσφαιρα γεμάτη κάπνα και καψαλιές από τις πυρκαγιές. Τι να κάνω, φόρεσα και μάσκα κι έβαλα μπρος. Περνώντας έξω από τράπεζα όμως με συλλάβανε για απόπειρα ληστείας.

Φωτιά στη Νέα Πεντέλη και το 112 τους λέει να πάνε  μες στους καπνούς και τις βρισιές πού; Στο Χαλάνδρι, όπου έφτασε και η φωτιά. Ούτε εκκενώσεις Γάζας να ήτανε. Αν πιάσει φωτιά στη Ραφήνα, πού είναι πιο εύκολο να μεταφερθούν οι κάτοικοι; Μπράβο. Τήνο – Μύκονο. Όταν κάηκαν η Χίος και τα Ψαρά από τον Σουλτάνο οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν στη Σύρο και χωρίς 112. Ψηφίστε μας και θα κάνουμε το 112 τουριστικό γραφείο με κοινωνικές προεκτάσεις.

Ο Μητσοτάκης υπερέβη τα ε-καμένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου