29/1/24

Πάτος Δικαίου

Θα ιδιωτικοποιηθεί και η Δικαιοσύνη. Θα παραγγέλλουμε διώξεις σε όποιον εισαγγελέα θεωρούμε πιο δικό μας και πιο φτηνό. Θα επιλέγουμε δικαστές με βάση τους νόμους της αγοράς.

Η ΝΔ χρωστάει 400 εκατομμύρια σε δανεικά κι αγύριστα, αλλά δε νοιάζεται. Ακόμα κι αν βγει σε πλειστηριασμό ποιος θα ενδιαφερθεί να την αγοράσει;

Η ΑΑΔΕ, Ανεξάντλητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, που τα παίρνει από τον υψηλό ΦΠΑ και στον μαϊντανό, περνά στις επενδύσεις ως επίσης ΑΑΔΕ, Ανεξάντλητη Αρχή Δημοσίων Εξόδων, που στους επενδυτές από το εξωτερικό δίνει τα χρήματα της επένδυσης που σκέφτονται και ίσως κάνουν κάποτε στη χώρα μας.

ΠΥΡΕΤΟΣΤ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ / Νέα μέριμνα για το άδειο πορτοφόλι. Σε λίγο θα βάλουν τα σούπερ μάρκετ ροδάκια στα καλάθια.

ΣΑΪΚΟΛΟΓΙΑ / Όλοι οι φοβικοί χρειάζονται βοήθεια

Αμέσως μετά την εορταστική περίοδο της αγοράς είχαμε τις εκπτώσεις, αλλά η κίνηση δεν πήγε καλά. Σκέψη να μπει εβδομάδα υψηλών τιμών. Τέτοια ψώνια που είμαστε δε μπορεί, μια φορά , θα πάμε ν’ αγοράσουμε κάτι για να λένε πως είμαστε μεσαίοι, μην πω και παραπάνω.

Μας βομβαρδίζουν στα ΜΜΕ τα πανάκριβα μεταχειρισμένα F-35 που αγοράζουμε κι ερωτώ: Αφού με τόσους κόπους και θυσίες έχουμε υπεροπλία έναντι των Τούρκων, γιατί δεν ορμάμε να πάρουμε τη Μπόλη και την Αγιασοφιά;

Συνελήφθησαν δύο Ειδικοί Φρουροί για τον ξυλοδαρμό ακροδεξιού διαδηλωτή. Δεν παρεμβαίνουμε, τους αφήνουμε να αλληλοεξοντωθούν μόνοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: