9/12/23

Νέα Δεξιά

Οι νεοδεξιοί που βαριούνται να πηγαίνουν σε διαδηλώσεις βρήκαν ξαφνικά ότι δεν υπάρχει πια διαχωρισμός δεξιάς – αριστεράς, αλλά υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι. Πράγματι μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν καλοί και κακοί. Άλλωστε τόσο δεξιοί όσο και αριστεροί πηγαίνουν στις δεξιώσεις, δεξιοί και αριστεροί έχουν ή τους λείπουν δεξιότητες και στους δεξιούς και στους αριστερούς θα βρεις επιδεξιότητες. Και δεξιοί και αριστεροί κατά καιρούς εύχονται να πάνε όλα δεξιά, ποδαρικό κάνουν με το δεξί πόδι και χειραψία με το δεξί χέρι. Αφού λοιπόν δεν υπάρχει πλέον σαφής διάκριση δεξιάς – αριστεράς πρέπει να ψηφίζουμε όλοι Μητσοτάκη, άσε που σχεδόν όλοι γράφουμε με το δεξί, ακόμα και αριστερόχειρες.

Βεβαίως και η διαφορά φτώχειας και πλούτου δεν είναι πλέον ορατή, αφού υπάρχουν και καλοί πλούσιοι και κακοί φτωχοί και το ανάποδο. Δεν υπάρχει πλέον διαφορά Παναθηναϊκού Ολυμπιακού, αφού υπάρχουν και καλοί και κακοί φίλαθλοι και στις δύο ομάδες.

Θα δουλεύουμε και δεν θα παίρνουμε μισθό. Η εργοδοσία θα μας δίνει τρόφιμα και τα υπόλοιπα θα τα δίνει στην εφορία.

Ελλάς, φτώχεια πολυτελείας. Οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες – επιστήμονες ψηφοφόροι του Μητσοτάκη, με αφορμή το φορολογικό, διαμαρτύρονται που τελικά θα τον ξαναψηφίσουν

Εντάξει, ο Μητσοτάκης εξυπηρετεί τους πλούσιους και τους κάνει πλουσιότερους, εμείς όμως, όσο κυβερνά ο Μητσοτάκης, είμαστε ευτυχισμένοι βλέποντας τηλεόραση. Με τους άλλους όλο δυσάρεστα βλέπαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: