2/11/23

Στο απυρόβλημα

Άπειρο βλήμα, απείρως βλίτο βλακεία στο απυρόβλητο, πρόβλημα πυρός, πρόβλημα άλυτο, α-πρόβλημα λυτό. Το Ισραήλ κάνει ό,τι του κατέβει χωρίς να νοιάζεται για τίποτα. Βρίσκεται στο απυροβόλητο. Η τελική λύση είναι ηλίθια ιδέα των ναζιστών.

Πείρα γονέων πυρά γονέων. Τι; Δικαιώνουμε την ιστορία; Μα εμείς τη γράφουμε όπως μας συμφέρει. Σύμφωνα με τις γραφές των μουσουλμάνων η Παλαιστίνη ήταν πάντα δική τους.

Δικαιούμαστε να αναβιώσουμε το κράτος του μεγάλου Αλεξάνδρου;

Ο ισραηλινός στρατός μοιάζει με τον τρελαμένο Αμερικάνο ή κάτοικο σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας που παίρνει ένα αυτόματο και θερίζει σχολεία, σε πλατείες, δρόμους, όπου βρει.

Η φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης στους ελεύθερους επαγγελματίες γίνεται όπως Γάζα. Υποθέτουμε ότι υπάρχουν τρομοκράτες της Χαμάς ανάμεσα σε άμαχους; Βομβαρδίζουμε τους πάντες. Υπάρχουν φοροφυγάδες ελεύθεροι επαγγελματίες; Κοπανάς έναν φόρο σε όλους, κεφαλικό φόρο, κουτελικό φόρο, κατακούτελα. Οι πολύ πλούσιοι απαλλάσσονται, γιατί είναι παρέα μας.

Αναθέσαμε την πάταξη της φοροδιαφυγής στους παταξήδες.

Σε πολλές χώρες το κράτος είναι υπέρ της φοροδιαφυγής που κάνουν οι φτωχοί, γιατί τα λεφτά που γλιτώνουν από την φορολόγηση τα ξοδεύουν στην αγορά κι εξυπηρετούν την έμμεση φορολόγηση μέσω ΦΠΑ. Καλό;

Είμαστε ώρα παραγωγός πχ ελαιόλαδου και το πληρώνουμε σε διπλάσια τιμή από τη Γαλλία. Και υδρογονάνθρακες να βγάζαμε και να γεμίζαμε πετρελαιοπηγές πάλι σε διπλάσια τιμή θ‘ αγοράζαμε τα καύσιμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου