31/10/23

ΠΑΛΑΙ-ΠΟΤΕ-ΣΤΙΝΗ

Τα μάτια μας προσηλωμένα στο ελπιδοφόρο παρελθόν.
Οι Ισραηλινοί ιέρακες θέλουν να σκοτώνουν κυρίως παιδιά Παλαιστινίων. Τους εκτελεστές της Χαμάς τους θεωρεί χρήσιμους όταν είναι ζωντανοί και άφαντοι.

Η Κόλαση αποκατέστησε τις διπλωματικές σχέσεις της με το Ισραήλ. Μέχρι τώρα οι σχέσεις Κόλασης - Ισραήλ ήταν απλώς ολέθριες.

Το πολιτικό σκέλος του Ισραήλ θέλει απλώς να διώξει όλους τους Παλαιστίνιους από τη γη Χαναάν, δηλαδή να τους κάνει προπολεμικούς Εβραίους και κάποιους από αυτούς Σιωνιστές.

ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ / Μπροστά στη Γάζα η Γερνίκα (Γκουέρνικα) είναι απλή στάμπα σε μπλουζάκι

Τα οικονομικά μας τραβάνε την κατηφόρα με τον σταυρό στην πλάτη μας. 

Στα δικά μας, όλα ακριβαίνουν, όχι λόγω Νετανιάχου-άχου, τελικά δεν χρειάζεται καμία δικαιολογία. “Αφού δεν ξεσηκώνονται με τίποτα θα τους ξεζουμίσουμε κι άλλο. Το ηλεκτρικό ρεύμα ακριβαίνει κι άλλο, κόβεται κι η επιδότηση. Τα θέλει ο κώλος τους. Τα τους δώσω 20 ευρά πριν τις επόμενες εκλογές και θα με ξαναβγάλουν”, λέει ο Κυρ Μητσοτάκης και μέχρι στιγμής έχει απόλυτο δίκιο.

Για την ώρα μόνη περίπτωση να βγάλεις εξτρά λεφτουδάκια είναι να καρφώσεις φοροδιαφεύγοντα με μία απλή σάρωση βοηθεία του το app, απλικέισον appodixi. Ρουφιανεύεις το QR code. Γίναμε Γαλλία, αφού λένε οι άριστοι ότι έπιασε.

Μιλάς Εσύ / Φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για επίσημες διαρροές. Βέβαια, αν είναι επίσημες γιατί είναι διαρροές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου