1/6/23

Η Αυτοκρατορία κυβερνοεπιτίθεται

Κυβερνοεπίθεση μεγατόνων από 144 χώρες δέχεται η χώρα μας στην Τράπεζα ΠΘεμάτων.

Τη μια το εργασιακό έγκλημα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος (50% ΝΔ) και Σαλαμίνας (48%) την άλλη με την κατάρρευση της Τράπεζας θεμάτων, είναι σαφές πως έχουμε (και) τη χειρότερη υπηρεσιακή κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Οι εξετάσεις στα Λύκεια συνεχίζονται κανονικά με θέματα από την Τράπεζα Σπέρματος, έτσι που έχουνε γαμ...σει την Παιδεία.

Ο Μητσοτάκης δεν φαίνεται να αποδέχεται ευθύνη για τίποτα στραβό γίνεται στην Ελλάδα, δεν έχει ποντάρει σε κανένα σαξές σόρι.

Ο υποψήφιος της ΝΔ στα Νότια της Αθήνας από τα Ψαρά καταγγέλλει τους καθηγητές Μέσης εκπαίδευσης ως καθάρματα, σκουλήκια, αλήτες και αρχιμαφιόζους. Πράγματι, τι παιδιά βγάζουν τα σχολεία μας; Δεξιούς ψηφοφόρους. Σίγουρα οι καθηγητές φταίνε.

Για να μην είμαστε άδικοι απέναντι στους Σερραίους. Φέτος το ποσοστό της ΝΔ έπεσε 46,98% με 52.284 ψήφους, από 48,04% με 53.839 ψήφους το 2019. Ο δε Κ. Αχ. Καραμανλής ενώ το 2019 είχε πάρει 25.377 σταυρούς, το 47,14% των ψηφοφόρων της ΝΔ σ' αυτή την εκλογική περιφέρεια, φέτος συγκέντρωσε “μόνο” 23.168 σταυρούς, ποσοστό 44,31%.

R – ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Η επικοινωνία στην Ελλάδα βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο. Στους ψηφοφόρους χρειάζεται τουλάχιστον ένας Πολάκης. Να βγάζει φωτογραφίες με ψαροντούφεκο και τσιγάρο στο στόμα, να πετάει άγρια επιχειρήματα στο δόξα πατρί των διεφθαρμένων, να λέει κάτι και την άλλη μέρα να τον καταδικάζουν όλοι οι αντίπαλοί του. Έτσι θα πάρει 50%. Είναι σα να κάνει κάποιος καμάκι. Πρέπει να ξέρει ότι τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο, τα κακά κορίτσια όμως πάνε παντού. Αν πας να κάνεις καμάκι σε κακό κορίτσι σα να μιλάς σε θεούσα με μουστάκι δε βλέπω προκοπή.

Κάτω το υποτελείο. Εμπρός για έναν επιτελικό Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: