29/3/23

Επιτέλους εκλοyes

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υποσχόταν στις εκλογές φτηνά αυτοκίνητα. Ο γιος του υπόσχεται φτηνό μπακαλιάρο.

Το τρίτο κόμμα της Βουλής αποκαλύπτει τον άγνωστο Χ πρωθυπουργό που προτείνει ο πρόεδρός του: Χανδρουλάκης Νικόλαος του Ευρωκοινοβουλίου.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ / Έχουμε απερχόμενη τη μοναδική κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδας που δεν κατάφερε να κάνει απογραφή πληθυσμού.

22 από τις 26 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν κυβερνήσεις συνεργασίας, δηλαδή αστάθεια. Δεν έχουν σταθερή ακρίβεια ανερχόμενη, ούτε σταθερή αστυνομική βία, δεν έχουν δικαιοσύνη σταθερή υπηρέτρια του κυβερνητικού κόμματος. Η ευρωπαϊκή Ένωση εξαιτίας των κυβερνήσεων συνεργασίας δεν έχει σταθερή διαφθορά, ούτε σταθερές απ' ευθείας αναθέσεις και ιδιωτικοποιήσεις των πάντων ακόμα και του νερού. 22 από τις 26 χώρες του κόσμου έχουν ασταθείς κυβερνήσεις που ελέγχονται από τα κοινοβούλια. Δεν έχουν σταθερούς βιαστές, παιδόφιλους να κυκλοφορούν ελεύθεροι μετά την καταδίκη τους και οι δίκες τους γίνονται νωρίτερα; από δύο χρόνια όπως γίνεται σταθερά στην Ελλάδα. 22 από τις 26 χώρες της ΕΕ δεν έχουν σταθερότητα στη διάλυση δημόσιων νοσοκομείων, σχολείων και πανεπιστημίων, δεν έχουν σταθερά τυφλά σημεία στα σιδηροδρομικά τους δίκτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: