6/12/22

Σφαίρα στο κεφάλι

Χθες, τη μέρα που πυροβολήσαμε στο κεφάλι γύφτο για 20 ευρά πετρέλαιο, ο πρωθυπουργός γκόμενος ανακοινώνει ότι θα μας δώσει μπόνους 600 €. Σήμερα, του Αλέξη, αν ρίξουμε κι άλλες σφαίρες σε κεφάλια θα φτάσουμε στο χιλιάρικο; Όχι πως είναι λίγο να σκοτώνω για 600 ευρώ δικά μου, 20 ευρά απλήρωτο πετρέλαιο γι' αυτόν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο:

Οι σερίφηδες που κυνήγησαν τον 16χρονο Φραγκούλη, δεν το έκαναν μετά από εντολή της υπηρεσίας που τυχόν ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά. Απλώς την ώρα που ο 16χρονος πατέρας έφευγε από το βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει, αυτοί εργάζονταν αραχτοί σε κοντινή καφετέρια. Πήγε ο υπάλληλος τους τα είπε και ξεκίνησαν, μέχρι που του φύτεψαν τη σφαίρα στο κεφάλι. Δεν ξέρουμε αν ο υπάλληλος του βενζινάδικου που τους έδωσε την εντολή είναι Πακιστανός, δεν έχει, άλλωστε, καμία σημασία. Την άλλη μέρα συνάδελφοί τους έσπασαν στο ξύλο και τον πατέρα του.

Βλέπουμε CSI New York ξεπλυμένους αστυνομικούς, αλλά εμείς ξέρουμε πως στην Αμερική οι αστυνομικοί σκοτώνουν με το παραμικρό μαύρους, εμείς καθαρίζουμε “γύφτους”, αλλά είμαστε τόσο αμερικανάκια που δεν πήγε το όποιο μυαλό μας στο ότι μια ζωή οι Ρομά ψήφιζαν ομαδικά δεξιούς υποψήφιους βουλευτές. Δε μας συμφέρει, ρε μαλάκες, συγνώμη που λέμε ονόματα, δε μας συμφέρει. Οι νέγροι στην Αμερική ψηφίζουν δημοκρατικούς, οι δικοί μας νέγροι όμως, οι γύφτοι, ψηφίζουν δεξιούς. Μέχρι τώρα. Έτσι που το πάμε... Άσε που και οι δυο φάρες κάνουν πολλά παιδιά και δε μπορούμε τοιουτοτρόπως να τους λιγοστέψουμε. (Τοιουτοτρόπως, όπως οι τοιούτοι, πούστηκα)
ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ / Στις εκλογές οι πλούσιοι αγοράζουν και οι φτωχοί πουλάνε. Τα Μητσοτάκια οι αβανταδόροι στους πάγκους των οδών Αθηνάς και χαμηλά Ερμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: