16/12/22

Το μη Χείρον Βέλγιστον

Βέλτιστο νέο: η δικαιοσύνη μας βελγιώνεται ραγδαίως.
Κάλλιο Βέλγιο και στο χέρι, παρά Αθήνα και καρτέρει.
Ο Βγενόπουλος δεν ήθελε να δικαστεί στην Κύπρο, που την χρεοκόπησε, αλλά στην Ελλάδα. Το ίδιο και η Καϊλή που θέλει να δικαστεί εδώ. Γιατί; Μόνο επειδή τιμούμε κι έχουμε βαθιά εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη; Υπάρχει κι άλλος λόγος. Να ενισχύσουμε τον τουρισμό της χώρας μας. Έχουμε και δικαστικό τουρισμό. Χιλιάδες Ευρωπαίοι και Ασιάτες και Αμερικάνοι θα έρχονται στην Ελλάδα για να δικαστούν τίμια και σε χαμηλές τιμές.

Επιμένουμε, να εκδοθούν στην Ελλάδα τα λεφτά της Καϊλή(ς).

Στο Βέλγιο δεν είναι φτηνιάρηδες όπως κάποιοι νότιοι. Εκεί την Εισαγγελία την πληρώνεις ακριβά. Με την καλή έννοια. Για την ώρα τις κονόμες Καϊλή – Σπυράκη ερευνά ο Βέλγος ιδιωτικός αστυνομικός Ηρακλής Πουαρό και τα δημοσιεύει ο Βέλγος ρεπόρτερ Τεν Τεν. Ακόμα γελάνε τα βέλγικα Στρουμφάκια, πολιτικό σχετικό τραγούδι θα πει ο Βέλγος Ανταμό. Βέλγιο εδώ και τώρα. Το ΠΑΣΟΚ έμεινε στην €βουλή με έναν μόνο, τον Ανδρουλάκη που είναι αρχηγός κόμματος στην πατρίδα του, άρα δεν πολυτρέχει εκεί. Λιγοστεύουν οι οι €βουλευτές της ΝΔ, άσ' τα να πάνε.

Τι ακριβώς κάνει ο Ανδρουλάκης ως €βουλευτής; Μόνο δηλώσεις στην Ελλάδα για τις υποκλοπές; Οι €βουλευτές της ΝΔ τι ακριβώς κάνουν στην €βουλή; Ισχύει απόρρητο και δε μαθαίνουμε τίποτα; Οι αρπαχτές δεν μετράνε, είναι ελληνική παράδοση, Σπυράκη, Κεφαλογιάννης, Καϊλή άρπαζαν μισθούς κι επιδόματα βοηθών τους, γιατί η Ελλάδα πρέπει να κάνει παντού αισθητή την παρουσία της κουλτούρας της.

Άρση της ασυλίας της Σπυράκη για χρήμα που τσέπωσε ενώ προοριζόταν για αμοιβές βοηθών της ως ευρωβουλεύτριας. Και αυτή στελεχάρα της ΠΑΣΠ στο Χημικό Θεσσαλονίκης. Τώρα ανέστειλε την ιδιότητά της ως μέλος της ΝΔ για να μην τη διαγράψει ο Μητσοτάκης. Να τι ψηφίσατε και σκέφτεστε μια απ' τα ίδια και τα ίδια.

Ήξερα ότι οι απλοί άνθρωποι άλλαζαν ψήφο με αντίτιμο ένα διορισμό για τους ίδιους ή τα παιδιά τους. Δεν παζάρευαν καλά. Ο πατέρας της Καϊλή πήγε από τους χουντικούς στο ΠΑΣΟΚ για υψηλή θέση δίπλα στον Ψωμιάδη της ΝΔ και παραμένει σε υψηλή θέση αργόμισθος και μιζαδόρος της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Διορίστηκε εκ του Αδ-Όνειδος και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Η Σπυράκη πήγε από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ με αντάλλαγμα θέση στο €κοινοβούλιο. Ο Πάτσης και τόσοι ακόμα σημιτικοί έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για θέσεις σε ψηφοδέλτια, στη Βουλή και στην κυβέρνηση. Παιδιά, μην πουλάτε φτηνά την ψήφο σας.

R-ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Περιμένουμε ένα ολόσωμο διάγγελμα Μητσοτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: