11/12/22

Τέλος στη διαφθορά μια και Καϊλή. Να έρθει στην Ελλάδα η Βελγική Αστυνομία. Από ΕΛΑΣ, ΒΕΛΑΣ

Το Βέλγιο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ κι εκδικητικά λειτουργώντας απέκλεισε και την Καϊλή του Κατάρ, του πρωτοπόρου στις εργασιακές σχέσεις. Αδικείσαι στη δουλειά; Πεθαίνεις για να μη μπλέκεις σε τρεχάματα.
Τέτοια στελέχη στην Ευρωβουλή χρειάζεται και το Κατάρ
Πράγματι, την ελληνική τηλεφωνία ανέλαβε το γερμανικό κράτος με την Ντόιτσε Τέλεκομ. Το λιμάνι του Πειραιά το κατέλαβε το κράτος της Κίνας, τους ελληνικούς σιδηρόδρομους κατέχει το ιταλικό κράτος, την αιολική ενέργεια στην Ελλάδα την κατέχει γερμανική εταιρεία με εκπρόσωπο αδελφή Μητσοτάκη, την άμυνά μας στον Έβρο ανέλαβε γερμανική εταιρεία κατασκευής αρμάτων μάχης, στέλνοντας στην Ουκρανία όσα είχαμε στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, γενικά την εθνική μας άμυνα με τα οπλικά συστήματα ανέλαβαν αμερικανικές, γαλλικές και γερμανικές εταιρείες, την λαϊκή κατοικία καταλαμβάνουν ξένα φαντς, τις πυρκαγιές σε ελληνικά δάση ανέλαβαν Ρουμάνοι πυροσβέστες, τα ελληνικά ντέρμπι στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τα διευθύνουν ξένοι διαιτητές.
Το “Πρώτα λεφτά οι Ξένοι” εφαρμόζεται κι αλλού, έτσι τα γήπεδα στο Κατάρ τα έχτισαν γαλλικές κατασκευαστικές εταιρείες.

Για ποιο λόγο λοιπόν να μην αναλάβουν την πάταξη της διαφθοράς στην Ελλάδα οι αποτελεσματικοί Βέλγοι αστυνομικοί με πρώτο τον Ηρακλή Πουαρό;
Κι εκείνη συνέχισε
Μην ξεχάσουμε: την ύδρευση Αθηνών Θεσσαλονίκης, Πατρών να αναλάβει η Ούλεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: