28/11/22

Ειδήσεις του καλαθιού

ΧΟΡΗΓΟΣ το Υπουργείο Ιδιωτικής Ετικέτας.

ΠΡΟΣΟΧΗ / Οι Ελληνίδες, οι Έλληνες και τα Ελληνάκια θα πάνε στις κάλπες με τις τσέπες τους.

ΚΑΤΟΧΗ / Ανέβηκε 25% η τιμή του λαδιού στα ντούπερ μάρκετ. Επιστροφή στον ντενεκέ.

ΣΟΣΙΑΛΡΙΣΤΕΡΑ / Σαμπάνια και χαβιάρι στο λαό.

ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ / Εντάξει, αυτούς που δεν συμφωνούν με την πολιτική του και βγαίνουν σε διαδηλώσεις τούς δέρνει. Αυτούς που λένε ότι δεν θα τον ξαναψηφίσουν τι θα τους κάνει;

ΑΓΟΡΑ / Οι απολυμένοι – μάρτυρες του παραμάγαζου της Αγίας Παρασκευής θα βγάλουν χρυσό οδηγό με όσους παρακολουθούσαν για την ΕΥΠ.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ / Καταδικάζουμε τις καταγγελίες απ' όπου κι αν προέρχονται.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάποιοι αναρωτιούνται ποιος ο λόγος που υπουργοί, βουλευτές ανώτατα κρατικά στελέχη μαθαίνουν ότι παρακολουθούνται, αλλά δεν παραπονιούνται στον πρωθυπουργό0. Η απάντηση απλή: αισθάνονται περήφανοι που παρακολουθούνται. Ο πρωθυπουργός, από την άλλη έχει έτοιμη απάντηση: το ότι δεν παρακολουθώ τους αντιπάλους, αλλά εσάς σημαίνει ότι δεν μ' ενδιαφέρουν. Εμείς θα ξαναβγούμε, καθίστε ήσυχα στ' αβγά σας. Παρ' όλα αυτά ο Κυρ Μητσοτάκης πήγε Καλλιθέα να μιλήσει ή να φανεί με αφορμή κάτι που ίσως έγινε εκεί και είπε ότι η ατμόσφαιρα του βρωμάει εκλογές. Άρα δεν θα πάμε σε καθαρή εκλογική αναμέτρηση..

ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ: Δεν αποκαλύφθηκε ακόμα ότι παρακολουθεί κι εμένα η ΕΥΠ.

ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ / Η εισαγγελέας Βλάχου, η λουφαδόρα στην ΕΥΠ που είπε κατινίστικα ότι θα παρακολουθούσε ακόμα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν μάθαινε ότι προδίδει τη χώρα, αυτή η εισαγγελέας βγήκε τώρα παρακολουθούμενη, χωρίς η ίδια να το έχει εγκρίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: