17/8/22

Μητσοτίδης - Μητσοτακίδης

Σπίρτο μοναχό ο Κυρ Μητσοτάκης. Βάζει την ΕΥΠ να παρακολουθεί ενοχλητικούς δημοσιογράφους και πολιτικούς του αντιπάλους και σε περίπτωση που το πάρουν είδηση, σταματάει η ΕΥΠ την παρακολούθηση και αυτή περνάει στον ιδιωτικό τομέα. Βάζει την εταιρεία που διαχειρίζεται το Predator και παρακολουθεί εκείνη. Ποιος θα πάρει είδηση; Κανείς φυσικά. Το ότι το πήραν είδηση όλοι στην Υφήλιο δε σημαίνει ότι είναι ηλίθιος αυτός που έκανε ένα τέτοιο λαθάκι.

Σας λέω, σπίρτο μοναχό ο Κυρ Μητσοτάκης. Σε περίπτωση που κάτι θα πάει στραβά με τις παρακολουθήσεις θα το ρίξουμε στους Τούρκους, στους Ρώσους, τους Αρμένιους, τους Ουκρανούς.

Σε ποιον θα φανεί παράξενο ότι πέρσι θεωρούσαμε 15.000 συμπολίτες ύποπτους εθνικής προδοσίας; Ο αριθμός είναι λογικός. Στις ΗΠΑ θα ήταν αναλογικά, μισό εκατομμύριο εθνοπροδότες. Κι αν φανεί παράξενο αυτό σε όλο τον κόσμο δε σημαίνει ότι αυτός που δεν το πρόβλεψε είναι ηλίθιος. Ένα λαθάκι στις εκτιμήσεις του έκανε ο χριστιανός.

Η πνευματική μαεστρία ευφυΐας του Κυρ Μητσοτάκη φαίνεται και από το ότι διάλεξε τον πτυχιούχο βιολιστή σεκιουριτά Κοντολέοντα για διοικητή της ΕΥΠ. Ο τύπος μέσα στην ζηλευτή πανεξυπνάδα του ομολόγησε ευθέως στην επιτροπή της Βουλής ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε κανονικότατα τον δημοσιογράφο Κουκάκη. Σου λέει, υπάρχει δέσμευση απορρήτου, οπότε δεν θα το αφήσει κανείς να διαρρεύσει μετά από 5 λεπτά της ώρας. Μετά ομολόγησε ότι παρακολουθούσαν και τον Ανδρουλάκη, αλλά και τους δύο για λόγους εθνικούς, επειδή το ζήτησε από την ΕΥΠ ξένη μυστική υπηρεσία.

Βρίζουν τον Κυρ Μητσοτάκη οι μεγαλύτερες εφημερίδες κι ενημερωτικά δίκτυα του κόσμου, επίσημα η Ευρωπαϊκή Ένωση, η εφημερίδα Γκάρντιαν βρίζει τον Βρετανό πρωθυπουργό αποκαλώντας τον “Μητσοτάκη”, η Βουλή ανοίγει εκτάκτως για να συζητηθεί το θέμα και το σαΐνι σκέφτηκε ότι η καλύτερη πολιτική κίνηση που μπορούσε να κάνει ήταν να πάει στα Σφακιά για μπανάκια και ηλιοθεραπεία, μη χάσει το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Είναι πανέξυπνος ο Κυρ Μητσοτάκης, όπως η άλλη στο Βασικό Ένστικτο που την ενσάρκωνε η Σάρον Στόουν. Δολοφόνησε την συνεργάτριά της γνωρίζοντας ότι θα είναι η πρώτη ύποπτη και το έκανε αυτό άλλοθι. Το ίδιο κάνει και ο αδελφός της Ντόρας. Κάνει τις μεγαλύτερες βλακείες σίγουρος ότι δεν θα το θεωρήσει κανείς έτσι, γιατί είναι αδύνατον κοτζάμ πρωθυπουργός να κάνει.

Ο άλλος ο πανέξυπνος ο Μηταράκης “έδωσε” ολόκληρη νησίδα του Έβρου στον Ερντογάν για να μη δεχθεί 48 πρόσφυγες, τους οποίους τελικά δέχτηκε, ενώ στην αρχή ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχαν καν. Μιλάμε, τόση εξυπνάδα είχαμε να δούμε από την εποχή που κυριαρχούσαν τα ποντιακά ανέκδοτα.

Ο κακός ηθοποιός που γίνεται θιασάρχης επιλέγει συμπρωταγωνιστές χειρότερους στην υποκριτική από αυτόν. Μπορεί να διαλέξει και αντίστοιχου επιπέδου κοινό, όχι όμως ανταγωνιστές.

Η Γκαζ-Προμ απειλεί ότι θα παγώσει την Ευρώπη. Ρωσία θα γίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: