15/8/22

Ο Δεκαπενταύγουστος, ελπίζω μέχρι το βράδυ, δεν έχει ειδήσεις

Όσο περνούν τα χρόνια θυμόμαστε από έναν άνθρωπο όλο και πιο πολύ τα θετικά που έκανε και από μια κυβέρνηση τ' αρνητικά.

Παιδιά, αν αυτή τη νησίδα του Έβρου με τους σαράντα μείον ένα πρόσφυγες δεν τη θέλει ούτε η Ελλάδα ούτε η Τουρκία, να την πάρουμε όσοι ξέρουμε Ιστορία και θυμόμαστε ότι στην περίοδο της κατοχής είχαμε Έλληνες πρόσφυγες στην Τουρκία και από κει Κύπρο, Λίβανο κι Αίγυπτο. Α ναι, το '22 φιλοξένησε ομοεθνείς μας Μικρασιάτες και η Συρία. Για να είσαι υποψήφιος βουλευτής ή για να γίνεις υπουργός οφείλεις να δώσεις εξετάσεις στη ne;vterh και τη σύγχρονη σύγχρονη, τουλάχιστον, ιστορία

Απορώ, αν τη νησίδα του Έβρου και των 40 μείον 1 προσφύγων τη διεκδικήσει η Βουλγαρία ποιος θα την υπερασπιστεί για πάρτη του; Η Ελλάδα θα καταγγέλλει τη Βουλγαρία που θέλει να αρπάξει νησίδα της Τουρκίας, η οποία θα φωνάζει ότι αυτή η νησίδα ήταν είναι και δεν θα είναι ελληνική. Αν όμως ένας εμίρης ήθελε να την αγοράσει θα έτρεχε ο Μηταράκης να την αδειάσει από τους πρόσφυγες και να εισπράξει της Παναγιάς τα (ι)μάτια. Το ίδιο και η Τουρκία και τότε μπλέκουμε άσχημα. Φοβάμαι ότι αν φύγουν από την τηλεοπτική ζωή μας Μητσοτάκης, Μηταράκης και άλλα τέτοια παιδιά αυτός που θα χάσει περισσότερο θα είναι η κωμωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: