22/10/21

Ο πανδημιάτωρ χρόνος

Δεν κατάλαβα με την κυβερνητική εξεταστική κόντρα στην εξεταστική της αντιπολίτευσης! Η ΝΔ πιστεύει ότι η λίστα Πέτσα υπήρχε από το 2015; Ήξερε από τότε ο Πέτσας ότι θα είναι αυτοφωράκιας; Και μέχρι πότε η ΝΔ θ' ασκεί αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ; ακόμα δεν τους είπαν ότι είναι δεξιό μεν, αλλά κυβερνητικό κόμμα; Ας μη βιάζονται ν' αλλάξουν έδρανα.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ / Αν κάνετε εμβόλιο κερδίζετε 10 KWH. 

Οι μαθητικές παρελάσεις ακυρώνονται εξαιτίας -και όχι λόγω, που γράφουν οι άσχετοι- αύξησης κρουσμάτων ακροδεξ-ιού. Μειώνεται και η διάρκεια των στρατιωτικών παρελάσεων στα πέντε λεπτά. Εμφάνιση για την (υψηλή) τιμή των όπλων. 

Μητσοτάκης: Η τρικυμία έχει τρία κύματα. Άρα δε φοβόμαστε το τέταρτο. 

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. Στην Ιταλία εισαγγελείς ξεκίνησαν και έφεραν την (όποια) καταστολή της Μαφίας. Στην Αυστρία έριξαν καγκελάριο. Στην Ελλάδα εισαγγελείς είναι πρωταθλητές στο κρυφτό. Όταν απαιτείται η δράση τους αγνοούνται. Αν μάθουμε κάτι θα σας πούμε. 

Μην είμαστε αγνώμονες. Τόσα και τόσα έκανε ο Μητσοτάκης για μας, εμείς γιατί να μην του κάνουμε τα ίδια; 

Όχι παροδική. Έχουμε μια παρωδιακή οικονομική κρίση εθνικής υγείας αγοράς εργασίας. 

Μες τους ανεμβολίαστους ο Γεωργιάδης είναι ο κακός μπάτσος και ο Πλεύρης ο καλός μπάτσος. Αφιερωμένο στον “Μη σώσουν”.  
Κάποιοι ανεμβολίαστοι είναι και αντιεμβολιαστές. Κάποιοι αντιεμβολιαστές είναι και ανεμβολίαστοι. 

Στην Ημαθία καλπάζει ο κορονοϊός και τους κλείσαν το νοσοκομείο. Ούτε φύλλο κουνήθηκε. Και τι να κάνουν οι άνθρωποι; Μητσοτάκη ψήφισαν. Να βγουν στους δρόμους να λένε ότι είναι μαλάκες; 

Ένα δεν είδα, την τύφλα μου δεν είδα (Σώκρατες Αϊνστάιν) 

"Τι να τα κάνουμε τα σχολεία;", είπε η Κεραμέως. "Εμείς ακροδεξιούς του δημοσίου θέλουμε".

Βαρέθηκα και ξεκίνησα να λέω ένα τραγούδι, “Άγγελος πεντάγγελος μας ήρθε από μακριά” και με διόρθωσε ο κιθαρίστας: ¨Εξάγγελος”. Τι εξάγγελος, ρε; Πού ζεις; Μειώσαμε το κόστος απ' 'όπου μπορούσαμε. Με τέτοια λιτότητα πάμε για τετράγγελο. Στα νεκροταφεία κανείς δεν κάνει πια τρισάγιο. Διάγιο και αν. Δεν βγαίνουν τα λεφτά. Εδώ και οι εταιρείες δημο(σ)κοπήσεων σκέφτονται να κόψουν λίγο τις σπατάλες στα ποσοστά της ΝΔ. 

Ο (Ανδρέας) Λοβέρδος αν δεν βγει πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ θα αποχωρήσει για ΝΔ. Το ίδιο θα κάνει ακόμα κι αν εκλεγεί πρόεδρος, επειδή δεν το περιμένει. Χειρότερη πολιτική περίπτωση από τους έξι υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ ο πρώην Κνίτης Λοβέρδος. Το άλλο να πω;

Δεν υπάρχουν σχόλια: