18/10/21

Έπη. Τελικό κράτος

Δε φοβάμαι πια τις βροχές. Φύτεψα στο υπόγειό μου έναν αειθαλή πλάτανο από την αττική πανίδα.

Και η βρόχα έπεφτε στρέιτ θρου

Όταν ο Πα(ρ)τούλης ήταν δήμαρχος Αμαρουσίου για την πλημμύρα εκεί έφταιγε η περιφέρεια. Τώρα που είναι περιφερειάρχης -τρομάρα του- για την πλημμύρα φταίει η κλιματική κρίση, που παραμένει ασύλληπτη.

Της πλάκας τηλεοπτικά κανάλια έχουμε. Τ' άρπαξαν από τη λίστα Πέτσα και η καμπάνια γα τον εμβολιασμό αποδείχτηκε φιάσκο. Γιατί να πετύχει η καμπάνια υπέρ της οικογένειας Μητσοτάκη, της υπέρκομψης κυρίας Τσαουσέσκου και υπέρ του πανέξυπνου γιου της Ντόρας που νομίζουν ότι είναι κανονικός δήμαρχος Αθηναίων;;

Στο μυαλό τους είχαν να κάψουν την (ολίγον) απλή αναλογική (του 3%) και κατάφεραν να κάψουν την επιρροή των δημοσκοπήσεων στους πολίτες, αφού έπεισαν ακόμα και τους εαυτούς τους ότι η σχέση με την αξιοπιστία της πρόθεσης ψήφου, που δημοσιεύεται κάθε τόσο, είναι ίδια με αυτή που διατηρεί ο Βενιζέλος, ως αθλητής, με τον χορό στον πάγο.

Στην Αφρική πεινάνε παιδιά επειδή δεν υπάρχουν τρόφιμα. Εδώ Ελλάδα πεινάνε παιδιά αν και υπάρχουν τρόφιμα, αλλά είναι ακριβά. Τι θα γίνει; Ρώτα τον Γιάννη Αγιάννη.

Έλληνας, φτωχός, χοντρός και πεινασμένος. Και δεξιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: