17/10/21

Εις το επανειδείν, Μπάλλε

Έχε γεια και μη μας γράφεις, άμπαλε κρατικέ Μητσοτάκη
Ο Πατούλης όχι μόνο δεν ξεβούλωσε τα φρεάτια, αλλά τα μπάζωσε κιόλας και μετά ζητά κι ευθύνη από τον οδηγό του λεωφορείου που έγινε υποβρύχιο. Εγώ δεν τον ψήφισα.

Κάποιος φοράει μάσκα ακόμα και όταν είναι μόνος του, επειδή, είπε, βρωμάει ο στόμας του και τον ενοχλεί. Στο αυτοκίνητο φοράει πάντα μάσκα γιατί δε μπορεί να βλέπει τη μούρη του στον καθρέφτη. Μπαλλοφοβία. Φεύγοντας φοράει μάσκα καταδυτική. Αν πάσχει από σεισμοφοβία φεύγοντας από το σπίτι του φοράει κι ένα τραπέζι στο κεφάλι. Σε περίπτωση βροχής ανεβαίνει πάνω στο τραπέζι. Στο Μαξίμου πάσχουν από εκλογοφοβία και κυκλοφορούν με μια σφυγμομέτρηση στην κωλότσεπη. 

Ξέραμε εξωτερική πολιτική, αμυντική πολιτική, κοινωνική πολιτική και άλλες. Τώρα μάθαμε και την επικοινωνιακή πολιτική, την οποία εφαρμόζουν θαυμάσια οι υπουργοί του Μητσοτάκη, αφού κάθε τόσο γίνονται επικοινωνιακές φίρμες στο διαδίκτυο, στα κοινωνικά δίκτυα κι ας ασκούν κοινωνική πολιτική ορατότητας μηδέν. Μια η Μενδώνη, δυο η Κεραμέως, ο Γεωργιάδης, ο Νικολάκης ο Δένδιας, ακόμα και ο πρωτοεμφανιζόμενος Στυλιανίδης κονόμησε τη δημοσιότητα που του άξιζε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ που δεν θα καταθέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος. Το όνομά του είναι στη διάθεσή μας. Τέρμα οι καταθέσεις, σε λίγο ξεκινούν οι αναλήψεις υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ. Μόνο στην Ελλάδα. Εν μέσω πανδημίας δεν μειώνουμε, αυξάνουμε τον αριθμό μαθητών σε αίθουσες με το κόλπο της συγχώνευσης τμημάτων για να μην προσλάβουμε καθηγητές. Καμί άλλη χώρα δεν τολμά να το κάνει, ούτε φυσικά να μειώνει υγειονομικό προσωπικό στα νοσοκομεία. Μόνο εμείς.

 
Η θάλασσα μας επιστρέφει ό,τι μας ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: