8/8/21

Ζήτω που καήκατε

Δε ντρέπεστε, ξεφτιλισμένα άτομα, δεν καήκατε εσείς και παραπονιέστε που κάηκε το κωλόσπιτο και το κωλομάγαζό σας; Καλά τα έλεγε ο Κωστής Παλαμάς: στ' αποκαΐδια μας κι εμάς.

Ο Χαρδαλιάς, σαν μαθήτρια δημοτικού μάς διαβάζει ένα κείμενο για τις σημερινές πυρκαγιές, για όσα ήδη μάθαμε από το Όπεν. Άλλη δουλειά -πιο χρήσιμη- δεν έχει να κάνει; 

Θύματα ανθρώπινες ζωές δεν είχαμε επειδή δεν είχαμε δυνατούς ανέμους και όχι επειδή είχαμε δυνατό Χαρδαλιά, που δε μπορεί ούτε να διαβάσει το δελτίο τύπου χωρίς να μπερδεύεται, επειδή δεν το μορφοποίησε τελικά ο ίδιος. Είναι ερασιτέχνης σε όλα. 

Ποιος ανεύθυνος έβαλε δυνατά το τραγούδι του Αγγελόπουλου “Πήρε φωτιά η Καλαμαριά” και ο Χαρδαλιάς διέταξε εκκένωση της μισής Θεσσαλονίκης;

Ευχαριστούμε που το 112 μας ειδοποιεί: “Φύγετε, έρχονται πλιατσικολόγοι”.

Αλήθεια, δεν έχουμε αρνητές πυρκαγιών;

Παίρνω τηλέφωνο επειγόντως το 100, ότι μπουκάρουν ληστές στο σπίτι μου και μετά από λίγο λαμβάνω μήνυμα από το 112 “Εκκενώστε”.

Πήγα στην Επιθεώρηση εργασίας να τους πω ότι  εργοδότης μου, ούτε με πληρώνει, ούτε δε με πληρώνει, ούτε δουλεύω, ούτε δε δουλεύω. Μετά από λίγο έλαβα μήνυμα από το 112 “Εκκενώστε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου