11/8/21

Πυροσβεστικός γιαλός

Ούτε δάσος ούτε χωριό. Τι να το κάνεις το χωριό όταν δεν έχεις δάσος; Εμείς δεν καίμε μόνο δάση. Καίμε όμορφα και χωριά ολόκληρα.

Εκκενώστε το χωριό, θα το κάψουμε. Ήταν προετοιμασμένοι για την πυρόσβεση. Ιδιωτικές επιχειρήσεις αναλαμβάνουν την αναδάσωση της Εύβοιας. Όλα ...πυρανάλωμα του παρά. Στάχτη στα μούτρα των ψηφοφόρων τους.

Συνέντευξη τοίχου σημαίνει ότι οι απαντήσεις οδηγούν τις ερωτήσεις να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. 

Χάρη στην υποδειγματική επέμβαση της Πολιτικής Προστασίας η φωτιά φτάνει στο κύμα του γιαλού και χωρίς να το καταλάβει σβήνει.

Φοβερό σχέδιο πυρόσβεσης: “Εις τον αφρόν (δις) /της θάλασσας / η πυρκαγιά (δις) κοιμάααται / Πααααααρακαλώ σας κύυυυυυματα / στον πάτο να την πάτε

Δραστικά μέτρα αποκατάστασης ζημιών: Καθ' όλο το 24ωρο απαγόρευση μουσικής και φωτιάς στους χώρους διασκέδασης.

Αν έχασες το σπίτι σου από τη φωτιά, θα σου δώσω λίγα χιλιάρικα για ξεκίνημα και τα υπόλοιπα θα σου τα δώσει δάνειο μια τράπεζα. Φυσικά δουλειά δεν θα έχεις, άντε μία σύνταξη, δεν θ' αποπληρώνεις το δάνειο, οπότε η τράπεζα θα σου πάρει το σπίτι και η αγορά θ' αναθερμανθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ / Κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική αύριο, γιατί προβλέπεται άπνοια ανέμων.

Κάποτε ήταν ευτυχία για ένα κόμμα να έχει τους ταξιτζήδες προπαγανδιστές υπέρ του. Τώρα ο Μητσοτάκης κατάφερε να έχει εναντίον του τουλάχιστον 100 χιλιάδες πυρόπληκτους ενεργά εναντίον του, μέχρι και μηνύσεις και αγωγές θα καταθέσουν. Ομολογουμένως δύσκολο, αλλά το έκανε πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου