11/7/21

Επιτέλους απαγορεύτηκε να μεταφέρεται ο κορονοϊός με ΜΜΜ

Η πανδημία υπόσχεται να εξαντλήσει την τετραετία. (Του Κυρ Μητσοτάκη)

Πάντα κάποιος άλλος φταίει. Εμείς φταίμε για όλα, ο κορονοϊός φταίει μόνο για την κατεδάφιση εργασιακών δικαιωμάτων μας, ασφαλίστικών, δημοκρατικών....

Ο Γέρων Πάει Ίσιος: “Όχι στα εμβόλια του Σατανά και της φυλής Δέλτα. Μη φοράτε μάσκες. Το πολύ-πολύ να πεθάνετε και να πάτε στον Παράδεισο”.

Όταν πηγαίναμε Δημοτικό σχολείο πανηγυρίζαμε τη μέρα του εμβολιασμού, επειδή δεν κάναμε μάθημα. Δώσε ένα ρεπό για εμβολιασμό και θα δεις τείχος ανοσίας. Αν φυσικά διαθέτεις εμβόλια, κάτι για το οποίο αμφιβάλλω.

Παραιτήθηκε από τον μεγάλο περίπατο και η γωνία Πανεπιστημίου – Ακαδημίας.

ΓΛΩΣΣΑ / Περίπατος ή περόπατος; Όταν πρόκειται για κάτι μεγάλο, πχ μεγάλος περίπατος καλό είναι να το λέμε περόπατο, σαν τον απόπατο 2 εκατομμυρίων ευρώ που πληρώσαμε όλοι, Αθηναίοι και μη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση άσκησε ύφεση στην απόφαση των οικονομικών φωστήρων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων “ανόρθωσης”. “Η Ελλάδα”, είπαν αξιωματούχοι της ΕΕ, “... σύμφωνα με την ύφεση που αναμένεται, είναι πραγματικό υφέστιο έτοιμο να εκραγεί”.

Πότε θα παραδοθεί το μετρό Θεσσαλονίκης στην Αντιτρομοκρατική; 

Αργεντινή – Βραζιλία 1-0. Η πρώτη φιλοξενούμενη ομάδα νίκησε στο Μαρακανά και πήρε το κύπελλο. Σήμερα περιμένουμε την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: