1/7/21

ΑΝΤ1 χωρισμένος με τη μπάλα

ΑΝΤ1 Αγγλία - Γερμανία στα πρώτα λεπτα: "Ο παίκτης ζητά φάουλ, παίζετε, λέει ο διαιτητής, βγάζει κάρτα και φάουλ". Όχι σχολιασμό, ούτε καν περιγραφή δε μπορούν να κάνουν.

Αγγλία – Γερμανία μετά από λίγο. 
Ο ΕΝΑΣ: "Το αφήνει ο διαιτητής... το σφυράει..."
Ο ΑΛΛΟΣ: "Καθυστερεί να υποδείξει το φάουλ..."  

Μα, καλά μου παιδιά,  γι' αυτό πληρώνεστε. Για να μας λέτε τι έγινε πριν το καταλάβει ή το σφυρίξει ο διαιτητής. Και αφού σας πληρώνουμε εμείς έχουν απαιτήσεις. Θυμίζουμε, τα ιδιωτικά κανάλια τα πληρώνουμε ακριβότερα από τα δημόσια. Αν δε με πιστεύεις ρώτα τη Λίτσα Πέτσα. 

Αγγλία - Γερμανία: "Ο τάδε δεν χρειάστηκε να επεμβεί". Ευτυχώς, ούτε να επέμβει.

Το παιχνίδι και της Αγγλίας και της Γερμανίας είναι όπως και οι εθνικοί τους ύμνοι: βαρετοί, αλλά με αξία. Δεν το είπατε αυτό.

Σουηδία - Ουκρανία. Η μπάλα χτυπάει τον διαιτητή, ο οποίος προφανώς σφυρίζει διακοπή για ελεύθερο. Το καταλάβαμε, αλλά όχι ο σχολιαστής ΑΝΤ1 που μας ενημέρωσε για φάουλ χωρίς καν επαφή παικτών.  Ίσως γι' αγριοκοίταγμα

ΑΝΤ1, Σουηδία - Ουκρανία: "... αλλά νομίζω άλλος θα το ... χρεωθεί το γκολ". Χρεωνόμαστε λάθη, ρε αδερφέ, τα γκολ είναι υπέρ μας, μάς χρωστάνε για τα θετικά που κάνουμε. Όχι να μας χρεωθούν και να χρωστάμε κιόλας!

Έλεος. Δεν είναι δυνατόν ο σχολιαστής αγώνα Γιούρο, ν' αναρωτιέται αν η Αγγλία δέχτηκε γκολ, όταν λίγο πριν έληξε Αγγλία - Γερμανία 2:0

Οι σχολιαστές λένε κάθε τόσο για παίκτες της Αταλάντα, ομάδας του Μπέργκαμο, κανείς όμως πατριώτης μας δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει και να μας πει ότι πρόκειται για μια ακόμη ομάδα του κόσμου με ελληνικό όνομα. Από την "Αταλάντη". Όπως Άγιαξ, Κορίνθιανς, Ελλάς Βερόνα...

Ούτε αυτό είπαν: Γιούρο '20, έξω η πρωταθλήτρια και η δευτεραθλήτρια κόσμου, έξω η κάτοχος του τίτλου και η φιναλίστ, έξω και η Γερμανία, έξω και η κάποτε δευτεραθλήτρια κόσμου Σουηδία. Αυτό το Γιούρο είναι ο φονέας των Γιγάντων, να ονομαστεί. “Φωστήρας Ταύρου”. 

Άντε να το ξαναπάρει η Δανία να παίρνουμε κι εμείς σειρά ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: