20/6/21

Τα Μαλάκι-α και τα Μπαλάσκι-α

Πότε επιτέλους θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα η κακή στιγμή;

Συγνώμη που έβγαλα Μητσοτάκη και μάλιστα αυτοδύναμο. Έφταιξε η κακή στιγμή. Την Αριστερά τη σκότωσα γιατί την αγαπούσα, γιατί την είχα πάντοτε ψηλά.

Σε όλα τα χρυσοχοεία της Καλλιθέας συζητιέται έντονα: «Πολύ τσαμπατζής ο κύριος Μιχάλης. Μόνο μία δολοφονία επικήρυξε. Τη μοναδική που κατάφερε να εξιχνιάσει η αστυνομία αυτό τον καιρό». 

Ο κύριος Μιχάλης δεν επικήρυξε τους δολοφόνους του Καραϊβάζ, διότι, προφανώς δεν ήταν αλλοδαποί επαγγελματίες, όπως της Καρολάιν.  

Θα φτάσουν κι εκεί
Φυσικά και σου φταίει ο θύτης όταν είναι αλλοδαπός. Αν ο θύτης βγει Έλληνας, κανένα πρόβλημα, τότε  σου φταίει το θύμα.

Το τηλεοπτικό κατεστημένο, ως Πόντιος Πιλότος, νίπτει τας χείρας του. (του πιλότου) 

Κατάλαβες; Έρχονται στην πατρίδα μας η μία από την Αγγλία, ο άλλος από τις Φιλιππίνες κάνουν μια κόρη, τρώνε από τις Ελληνοπούλες μας άλλον ένα γαμπρό, άξιο παλικάρι, μετά η κόρη των ξένων στερεί από τα πατριωτάκια μας και μία θέση σε πανεπιστήμιο, αμάν πια...

Οδηγήθηκε στα τηλεοπτικά κανάλια και παραπέμπεται για συνέργεια στη δολοφονία της η 20χρονη.

Κύριε Μιχάλη, 

Αστυνομικός αποσπασμένος για την εξωτερική φρούρηση των κεντρικών γραφείων της ΝΔ συνελήφθη για 11 ληστείες σε βενζινάδικα με το υπηρεσιακό του όπλο. Ποιον να βάλουμε υπερασπιστή του; Πλεύρη, Βορίδη ή Κούγια; Ο Μπαλάσκας με όσες μπαλασκίες πετάει , γιατί δεν μπαίνει χωρίς εξετάσεις στη Νομική;

ΤιΒιφόνοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: