14/6/21

Δημοκρατία. Τη δανείσαμε και ψόφησε

Ποιες εισπρακτικές εταιρείες ενοχλούν τηλεφωνικά ΝΔ – ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ; 

Τα μεγαλοστελέχη ΝΔ - ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ που είναι υπερχρεωμένα ενοχλούνται από εισπρακτικές εταιρείες ή συνεχίζουν να δανείζονται; Μην τολμήσει να απαντήσει κανείς, θα του κόψω την καληνύχτα.

Τόσες χάρες κάνει στους τραπεζίτες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, για κάποια ψωροδάνεια θα τα χαλάσουν;

Κούλης και Φώφη κατηγορούσαν την προηγούμενη κυβέρνηση για τα κόκκινα τραπεζικά δάνεια. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνουν και τα δικά τους; 

Μάθαμε όμως ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έπαιρναν θαλασσοδάνεια για να σώσουν τις τράπεζες. 

Ποια όμως η ιστορία; Όλα ξεκίνησαν με το ΠΑΣΟΚ: Δώσε μου ένα δάνειο πριν αρχίσουμε», είπε σε μια τράπεζα, μετά σε άλλη μέχρι που χρεώθηκε ως το λαιμό. Το ίδιο και στη ΝΔ εδώ και χρόνια, μέχρι και ο Κούλης είπε σε τράπεζα «Δώσε μου, πριν αρχίσουμε, άλλο ένα δάνειο για τον Κήρυκα Χανίων που θα τον κλείσω». 

Μια τράπεζα ανησύχησε μετά από ερώτηση στη Βουλή: «Με κυνηγάνε τα ΜΜΕ και ο εισαγγελέας για τα δάνειά σου. Κάτι πρέπει να πληρώσεις.»
ΚΟΥΛΗΣ: «Αρχίσαμεεεεεεε!»

Ειδικά όταν οι αγορές γνωρίζουν ότι πάει για πρωθυπουργός ο τσαμπατζής. 

Βρέθηκε επιτέλους η λύση για τα θαλασσοδάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ: «Εμείς δε σας βάζαμε φόρους, σας βάζαμε τα δάνειά μας. Τώρα απλώς οι φόροι σας ανεβαίνουν μαζί με τα δάνειά μας.» 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Τα δάνεια της ΝΔ δεν είναι κόκκινα, όπως λένε οι λαϊκιστές. Τα δάνειά μας είναι γαλάζια και περήφανα που καταφέρνουμε και τα παίρνουμε. 
ΦΩΦΗ: Ούτε τα δικά μας δάνεια είναι κόκκινα. Είναι πράσινα δάνεια για την πράσινη ανάπτυξη του Σοσιαλισμού. 

ΕΝΤΟΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ / Αλήθεια, με τι χρήματα λειτουργούν τώρα η ΝΔ και, κυρίως, το ΠΑΣΟΚ; Τσάμπα κόμματα, party for nothing. O αρχηγός του ενός, ο Κούλης είναι κι ίδιος χρεωμένος ως το λαιμό με θαλασσοδάνεια. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας από τέτοια άτομα; ΠΑΣΟΚ – ΝΔ πλήρωναν τα προεκλογικά τους έξοδα με δανεικά που πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Συμπέρασμα: Οι εκλογές δεν είναι δωρεάν. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Κυβερνούσαν πάνω από 40 χρόνια απανωτά, δεν τους έφταναν οι μίζες που άρπαζαν, δεν ήταν αρκετό το δημόσιο χρήμα που έκαναν χαρτοπόλεμο, δεν ήταν τίποτα οι φοροαπαλλαγές τους, ούτε το βρώμικο χρήμα από το χρηματιστήριο με εσωτερική πληροφόρηση δική τους, φραγκοδίφραγκα τους έδιναν τα δημόσια ταμεία που είχαν κάνει σουρωτήρια, ακόμα και παροχές κι επιδόματα έπαιρναν, αλλά δεν ήταν τίποτα. Θέλανε και δάνεια από πάνω τρομάρα τους. Ακόμα και τώρα που τους πήρε είδηση ο κόσμος δεν χόρτασαν την πείνα τους και συνεχίζουν. Να κυβερνούν και να χρεώνονται. 

Τα δάνεια Κούλη, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και άλλων νοικοκυραίων πετυχημένων επιχειρηματιών λέγονται αεροδάνεια, όχι επειδή δίνονται με εγγύηση αέρα, αλλά επειδή οι τύποι τ’ αφήνουν απλήρωτα, τα φορτώνουν στο σβέρκο μας και αερίζονται, δηλαδή μάς κλάνουν. 

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση προηγείται με πάνω από 10 μονάδες το δάνειο της ΝΔ. Ακολουθεί δεύτερο το δάνειο του ΠΑΣΟΚ, κατόπιν ΕΛΙΑ, μετά, ΔΗΣΥ και σήμερα ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: