2/4/21

SkliRockDown


Ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός δήλωσε ικανοποιημένος με την αντιμετώπιση της πανδημίας κι ας έχουμε μέχρι στιγμής 8.000 νεκρούς. Είναι ικανοποιημένος γιατί μπορούσαν να είναι 9.000 οι νεκροί και είναι μόνο 8.000. Αν ήταν 9.000 οι νεκροί πάλι ικανοποιημένος θα είναι από την κυβέρνησή του, επειδή μπορούσαν να είναι και 10.000. Εγώ με τους 8.000 νεκρούς πανηγυρίζω, επειδή μπορούσαν να είναι και ένα εκατομμύριο. Αισιοδοξείτε αν δεν τρελαθήκατε ακόμα. Θα τρελαθείτε αργότερα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πήρε τα σκληρότερα μέτρα παγκοσμίως, όχι όμως κατά το κορονοϊού, αλλά κατά του λαού που τον εξέλεξε. Τον τιμωρεί.

Ασχετούκλες μου, σωστά η κυβέρνηση Μητσοτάκη απάνω στην έξαρση της πανδημίας προχωρά σε άρση του λοκντάουν. Όταν δε μας βγαίνει παίζουμε στραβά το ζάρι. Έτσι κι αλλιώς ήταν θέμα τύχης η αντιμετώπιση της πανδημίας με Μητσοτάκη και την παρέα του από τον κάλαθο των αρίστων. 

Κι άλλο καλό μας περιμένει: το εμβόλιο της Τζόνσον end Τζόνσον δεν θα δίνεται σε μία δόση, αλλά σε μετρητά. 

Παραμένω απελπιστικά αισιόδοξος. Από την παΝΔημία ο μισθός μου θα βγει μισώος κι ασφαλής. 

Μια μουσική ανάσα παρακαλώ: Ποιος Θανάσης. Πού ᾿σαι Σωτήρη (δις) / Ήθελα να σ’ αντάμωνα πριν η ΕΛΑΣ σε δείρει 

Έλυσα άλλο ένα μυστήριο. Ο Τσιόδρας δεν εμφανίζεται πουθενά και δεν αναφέρεται από κανέναν αρμόδιο, επειδή με αυτά που βλέπει να γίνονται και με όσα θυμάται να έλεγε ο ίδιος να γίνουν έσκισε το πτυχίο του. 

Ποίησις. Φέτος μηχανάκι και μηχανή του χρόνου στην περυσινή κομμούνα. 

Το πρωτόδικο ΔΣ της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης σκέφτεται σοβαρά να πάρει για προπονητή της εθνικής μπάσκετ τον Κικίλια. 

Σύμφωνα με την κυρία Πελώνη και Κλωστή τη Δευτέρα 12 Απριλίου θ’ ανοίξουν η Τρίτη Λυκείου, η Πρώτη δημοτικού και η Δευτέρα Γυμνασίου. Την Τρίτη 13 Απριλίου βλέπουμε και κάνουμε.

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης ειδοποίησε ότι η εστίαση θ' ανοίξει μετά το Πάσχα, όταν θα έχουμε κρέατα, γλυκά και κρασά-μπίρες για μια βδομάδα. Ζήσε Μάη μου να φας τρίφυλλα. 

Κέντρο υποδοχής προσφυγών

Δεν υπάρχουν σχόλια: