2/4/21

Να τεστ κανείς ή να μην τεστ;


Τι με νοιάζει εμένα αν την αποτελειώσει τη ΝΔ ο Καραούλης Μητσοτάκης; Το «εΝΔαδε κείται» με αφήνει αΝΔιάφορο.

Στα γραφεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ έγινε της Φώφης. Μεταφέρουν τις έδρες τους στα νησιά Κέιμαν για ν' αποφύγουν κατασχέσεις επίπλων των γραφείων τους για χρέη. Δεν μπόρεσαν ν' αποφύγουν τις κατασχέσεις ψηφοφόρων τους και κυκλοφορούν με την έδρα στον τοίχο. Μέχρι της έδρας τα εννιάμερα, έχουμε λόγια της έδρας από εδρόπαιδα, στελέχη των δύο κομμάτων. "Γίναμε έδρα. Δεν είμαστε εδρόφαρδοι". 

Διακόπτουμε για διαφημίσεις: Εμβόλιο Τζόνσον εντ Τζόνσον. Μη λουστείτε. Τώρα και με κοντίσονερ.

Τέρμα τα ψέματα. Θα έρθουν λεφτά από το ευρωπαϊκό ταμείο ανάκαμψης και όπως πάντα τα λεφτά θα πάνε στα λεφτά.

Λίστα Τσέπα τώρα και στον εισαγγελέα.

Βρέθηκε λύση για την έξοδο από την κρίση. Λύση καλύτερη και από τη λίστα Τσέπα και από τον καλό γάμο: «Τι σου κάνω στοιχημάνα μου!...»

Θα έρθουν λεφτά από το ευρωπαίκό ταμείο ανάκαμψης και όπως πάντα τα λεφτά θα πάνε στα λεφτά. Ο Τσίπρας θα μετονομάσει το Μέγαρο Μαξίμου σε Μέγαρο Μαρξίμου. Χα-χα-χα, μη γελάτε όλοι μαζί.

Γιατί τα λένε τυχερά παιχνίδια αφού δεν μας τυχαίνουν ποτέ; Επειδή αυτά είναι τυχερά και μαζεύουν τα λεφτά. Όχι εμείς που τα δίνουμε. Δεν παραπονιόμαστε όμως, έχουμε και τα τυχερά μας. 

Με τυχερά παιχνίδια δε γίνεσαι (για πολύ) πλούσιος, γιατί οι πλούσιοι είναι πλούσιοι επειδή, πρώτον, δεν παίζουν με την τύχη τους και για άλλους εκατό λόγους που δεν προλαβαίνουμε να σας παραθέσουμε.

Ανοσία της αγέλης δε μπορεί να υπάρξει. Μόνο ανοησία. Ακόμα και όλοι να κολλήσουμε κορονοϊό κινδυνεύουμε να ξανακολλήσουμε.

ΤΟ ΣΟΚΙΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: