22/4/21

ΕπικίΝΔυνοι

Τα κυβερνητικά φυντάνια του Μητσοτάκη καλό θα ήταν να μην ασχολούνται με την υγειονομική κρίση. Καθένας στο είδος του κι ο λουφίδης στο μεζέ του.


Οι επιδημιολόγοι-λοιμωξιολόγοι στα μέτρα και οι ρημαξιολόγοι στις αρπαχτές.

Οι δεξιολόγοι στη Φώφη και τον Σημίτη τους. Κινδυνεύαμε να γίνουμε Μπέργκαμο και γίναμε κάτι χειρότερο: Μπέρδεμο. Τρώνε ακόμα και την περιουσία του ΚΕΘΕΑ, από τη θεραπεία εξαρτημένων ανθρώπων.

Στην Ηλιούπολη πουλάνε οικόπεδα του δημοσίου που κατοχύρωσε κάποτε ο Δήμος και τα έκανε πάρκα, παιδικές χαρές, δημόσια κτήρια κ.λπ. Τα δίνουν άντε 100 χιλιάρικα το ένα σε εργολάβους που θα βγάλουν για πλάκα 2 εκατομμύρια από το καθένα. Και αυτό, ναι, χωρίς μίζα. Από πού κι ως πού;

Ψηφίσατε αυτούς που λουφάρουν στα υπουργεία τους και βουτάνε-μοιράζουν σε κολλητούς και χορηγούς κρατικό χρήμα στη ζούλα και βάζουν τον Ζούλα να τα κρύβει από τα και τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Τουριστικά για τις ΗΠΑ γίναμε κόκκινοι. Ο Μωυσής δεν την χώρισε, τα έκανε όλα Ερυθρά Θάλασσα. (Θυμίζουμε, ο Θ. Μαυρίδης που βάφτισε τον Μητσοτάκη Μωυσή, πήρε το χρήμα από τη λίστα Πέτσα κι έκλεισε τη φυλλάδα του)

Δεν υπάρχουν σχόλια: