25/11/20

Γιατί με λοκνταούνιασες;

Με το λοκντάουν ο Νοέμβριος αποδεικνύεται ο πιο φονικός μήνας. Γεραπετρίτη, τι σκέφτεσαι σχετικά;


ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕ-ΠΑ / Μια βλακεία κάθε Τρίτη / από τον Γεραπετρίτη.

Γεραπετρίτη μου, δεν παραποίησαν τη δήλωσή σου, δεν χρειάζεται, άλλωστε. Μπορείς κι αποδεικνύεις μόνος σου την εξυπνάδα σου.

Αν είχαμε 5.000 ΜΕΘ η θνητότητά τους δεν θα ήταν 50%, πανεξυπνάκια μου.

Το μνημόνιο λοκντάουν είναι ευλογία. Οι μεγάλες επιχειρήσεις έστειλαν πάνω από τους μισούς υπαλλήλους που απασχολούν σπίτι τους και στην 50% πείνα. Οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες δεν προσλαμβάνουν φέτος τους εποχικούς για την εορταστική αγορά. Οι τηλεπωλήσεις τρύπησαν το ταβάνι, γιατί ο κόσμος ψωνίζει πολύ περισσότερα απ' όσα αν πήγαινε στο μαγαζί. Δεν μεταδίδω άλλο.

Μόνος γιατρός - βουλευτής που δεν δήλωσε διαθεσιμότητα να υπηρετήσει το ΕΣΥ είναι ο Κικίλιας. ΕΥΤΥΧΩΣ

Με σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, τους έδειξα sms 4, δίπλωμα, φόραγα ζώνη, στο αλκοτέστ βγήκα καθαρός και μ' έγραψαν για κράνος.

Αλήθεια το υπουργείο Τουρισμού τι ακριβώς κάνει τώρα; Πώς δικαιολογεί την παρουσία του στη σκηνή; Ο Δένδιας πώς μας αποδεικνύει ότι είναι όντως υπουργός Εξωτερικών. Ποιων επενδύσεων υπουργός είναι ο Αδ-Όνειδος; Ποιον πολίτη προστατεύει το ΠΑΣΟΚοφασιστοειδές που έχουν για τέτοιο υπουργό; Ο Βασιλάκης Κικίλιας είναι υπουργός εις υγείαν μας, των κορόιδων. Αν βρεις οικονομικά στην Ελλάδα θα πιστέψω ότι ο Σταϊκούρας είναι υπουργός.  Τους άλλους του υπουργικού συμβουλίου δεν τους θυμάμαι τώρα.

Α, ναι, είναι κι ο Μητσοτάκης, που, εκτός από τηλεοπτικά διαγγέλματα και διακοπές, δεν ξέρω τι άλλο κάνει.

Επί τέλους, τέρμα οι μισθοί, τώρα με τον Πισσαρίδη και πούπουλα θα έχουμε επίδομα εργασίας από τον ΟΑΕΔ. Τι δουλειά έχει το αφεντικό να πληρώνει; Οι συντάξεις θα γίνουν επιδόματα γήρατος και θα δίνονται από το παγκάρι των εκκλησιών. Κάτι τέτοια μαθαίνω και θυμάμαι ότι το Νόμπελ Οικονομίας το δίνει η Τράπεζα Σουηδίας, δηλαδή ο Σουηδός Στουρνάρας. 

Ο Μοντεσκιέ κάτι ήξερε από Μητσοτάκη όταν αναγνώριζε ότι η κατάχρηση εξουσίας είναι μία φυσική ανθρώπινη τάση και ότι κατά συνέπεια, κάθε κράτος τείνει να εκφυλιστεί σε δεσποτικό. 

Ευχαριστώ για την παρέα σας, χρόνια πολλά, καίτοι.

Η Καίτη Φίνου έλαβε ευχετήριο μήνυμα από τη Μενεγάκη: "Αγίας Αικατερίνης σήμερα. Κι έτη χρόνια πολλά."

Δεν υπάρχουν σχόλια: