13/8/20

Καλή (βόηθα) Παναγιά

 

Αυτή η κυβέρνηση δεν μιλά μόνο, αλλά και (εισ)πράττει. Στην Εύβοια τα κονόμησε: Μένουμε σπίτι, πνιγόμαστε ασφαλείς. 112, βούλωσ' το. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκαινιάζει έργα που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση κι εξαγγέλλει έργα που θα κάνει η επόμενη. Για τα δικά της έργα δεν θέλει να μιλάει κανείς

Εντάξει, ο Κούλης τα πούλησε όλα, αλλά σε καλή τιμή. Για τους αγοραστές.

Μόνοι αγοραστές που πλήρωσαν ακριβά είμαστε εμείς. Μας πούλησε πανάκριβη τρέλα και δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα πληρώνουμε. 

Το 1922 μας έσφαξαν οι Τσέτες. Τώρα οι Τσέπες. Τα αντιλαϊκά μέτρα που ακολουθούν μεταδίδονται σε επανάληψη. Λογικά και μετά την πανδημία οι κυβερνητικοί πρέπει να φοράνε μάσκες.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ
Ο Χαρδαλιάς διέταξε να κλείσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο τα σχολεία

Ήξερα ότι πριν τις 12 το μεσημέρι και μετά τις 4 μμ δεν κινδυνεύουμε από τον Ήλιο. Τώρα έμαθα ότι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα δεν κινδυνεύουμε από τον Κορονοϊό. Άρα κυκλοφορώ 7-12 μ και 4-12 μμ. Αρκεί φυσικά στο μπαρ να είμαι καθιστός.

Ξέφυγε η διασπορά, αλλά δεν την αναζητεί κανείς, μην παίρνει και θάρρος. Απαγορεύεται να τα λέμε κατάμουτρα. Μόνο κατάμασκα. Όλοι στις διαμαρτυρίες μας το 15Αύγουστο στις εκκλησίες χωρίς μισόλογα και μάσκες.

Αν δεν διαμαρτυρηθούμε ούτε για το νέο κύμα πανδημίας σημαίνει ότι είμαστε λαρτζ και θα πάμε στον παράδεισο, δυστυχώς σύντομα. Ποιοι μείναμε; ΠΑΣΟΚοι δεν υπάρχουν πια / τους πάτησε ο Κούλης. Τους καστελοριζομάχους τους έπνιξαν στις Πρέσπες. Τελευταία τους κραυγή: «Ποια είναι τέλος πάντων αυτή η φαλλοτρυπίδα;»

Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα, είπε ο Δένδιας. Και η Κϋπρος, όπως κι εμείς, δεν τα δέχτηκε το 1974. Και; Τα τετελεσμένα όμως, δεν τίθεται θέμα αν θα τα δεχτείς ή όχι, αλλά αν θα επιτρέψεις ή θ' ανεχτείς να δημιουργηθούν.

Μην ξεχνάμε την εγχώρια πρωτογενή μας παραγωγή. Είναι αίσχος που μόνο στα κρούσματα κορονοϊού προτιμάμε τα ντόπια.

Ο Τραμπ ελπίζει στην επανεκλογή του. Αρκεί να σκοτώσει με τον κορονοϊό άλλο ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους του Μπάιντεν διεσπαρμένους στις επίμαχες πολιτείες. Εξαιτίας κορονοϊού απαγόρευσε τις πτήσεις στα κλειστά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις κυρίαρχα ερωτήματα στα καφενεία, τα κομμωτήρια και τα ουρητήρια: Γιατί δεν φοράς μάσκα, πάτερ Πινόκιο;
Γιατί δεν φοράς φιλότιμο;
Υπάρχει και ψιλότιμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: