13/8/20

Νέο κορονοδιήγημα

 ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΡΙΣΤΩΝ


ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Πριν από 30 χρόνια ακριβώς, 12 Αυγούστου του 2020, εκδόθηκε η πρώτη αναφορά για ένα περιστατικό  της ελεγχόμενης τότε πανδημίας του κορονοϊού που προκαλούσε την Covid-19, θανατηφόρα για πάνω από εκατό εκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τότε ότι το ιστορικό αυτό γεγονός θα επέφερε τέτοια αλλαγή του οικονομικού συστήματος στην παραγωγή και στο εμπόριο, κάτι που οδήγησε τις κοινωνίες των ανθρώπων στη σημερινή συνθήκη αλληλεγγύης.
 
ΑΝΑΦΟΡΑ
Συνελήφθησαν τρία άτομα που μοίραζαν υπονομευτικό για τη δημόσια υγεία υλικό και παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη, μεταξύ άλλων, για το κακούργημα της εθνικής προδοσίας που επιφέρουν ισόβια. 
Μοίραζαν προκήρυξη, όπου εμφανίζονταν σαθρά επιχειρήματα αρνητών του κορονοϊού και της επιδημίας που αυτός επέφερε. Η προκήρυξη δεν επιτρέπεται να αναμεταδοθεί από κανένα Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας, αλλά κυκλοφορεί παράνομα, κάτι που πρέπει να παταχθεί άμεσα. Για το σώμα διωκτών προκηρύξεων δεν ισχύει κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο, είναι ελεύθεροι να κυκλοφορούν όποτε, όπως και όπου κρίνουν είναι αναγκαίο. Οι συλλήψεις γίνονται με την αυτόφωρη διαδικασία. Θυμίζουμε δεν διώκονται μόνο όσοι μοιράζουν τέτοιο, αλλά και όσοι το δέχονται, άσχέτως του αν το το διάβασαν ή όχι ή έπεσε στην αντίληψή τους τέτοια δραστηριότητα και δεν την κατήγγειλαν. Κανείς από το σώμα διωκτών δεν επιτρέπεται να διαβάσει την προκήρυξη, πολύ περισσότερο να μιλήσει σε οποιονδήποτε γι’ αυτήν και για τη διακίνησή της.   

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
ΑΠΟ....
ΠΡΟΣ...
«Ειδική εργαστηριακή μονάδα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών εξετάζει το περιεχόμενο της προκήρυξης, ώστε στοιχεία της να υποδείξουν από ποιες υπηρεσίες μας διέφυγαν πληροφορίες προς τους ανατροπείς και τους έδωσαν «στο πιάτο» τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν.» 
   
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Κανείς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να μας αποδείξει ότι υπάρχει κορονοϊός. Κανείς άνθρωπος στη Γη δεν είδε έναν κορονοϊό. Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι ελεγχόμενος ανάλογα με τα πόσα τεστ κάνουν θέλοντας πότε να δείξουν «έξαρση», πότε «ύφεση» της φερόμενης ως επιδημίας. Όταν θέλουν να περάσουν μέτρα κατά των φτωχών, φτιάχνουν μια «έξαρση» και τους κλείνουν μέσ για να μην αντιδράσουν. Ύφεση παρουσιάζουν όταν θέλουν να πάρουν μέτρα υπέρ των πλούσιων, λέγοντας ψιθυριστά ότι δεν τρέχει τίποτα. 
Αλλά ποιος είδε πάσχοντα από Covid-19, όπως λένε την ασθένεια του λεγόμενου κορονοϊού τους; Πώς τον αναγορεύουν σε φορέα; Μετά από τεστ. Ποιοι κάνουν τα τεστ; Οι επιδοτούμενοι πάμπλουτοι ιδιοκτήτες ι ειδικά συνεργεία του κρατικού φορέα επιδημιών, επιλεγμένα από το γραφείο του υπουργού Υγείας. Κάποιοι «θετικοί» έχουν παρουσιάσει από πριν συμπτώματα. Ποιος μας λέει όμως ότι δεν είναι από μια απλή ίωση; Κανείς. Το σύστημα με αυτό το μηχανισμό αποφασίζει ποιος νοσεί και ποιος πρέπει να μπει σε νοσοκομείο και ποιος θα πεθάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι στην αρχή οι νεκροί ήταν συνταξιούχοι η μερίδα που το καπιταλιστικό σύστημα θέλει να εξοντώσει για να μην πληρώνει συντάξεις και τα λεφτά να τα δίνει στους καπιταλιστές. Δεν είναι τυχαίο που τα πρώτα μαζικά κρούσματα σημειώθηκαν σε γηροκομεία.
Θα πει κάποιος ότι τελευταία άρχισαν να πέφτουν θύματα και νεώτεροι. Φυσικά. Και το κάνουν ακριβώς για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Άλλωστε γιατί δε μας λένε τα πολιτικά πιστεύω των νεκρών; Το σύστημα ακόμα δεν μπόρεσε ν’ αποδείξει ότι το 90% των θυμάτων σίγουρα δεν ψήφιζε δεξιά ή συνοδοιπόρους της. 
Για ποιο λόγο οι κυβερνώντες και η ανώτερη τάξη δεν τηρεί  τα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρά μόνο μπροστά σε κάμερες κι αυτό όχι πάντα, γι’ αυτό το μάθαμε; Για ποιο λόγο οφείλουν να τα τηρούν όσοι τουρίστες θέλουν να μπουν στην Ελλάδα οδικώς και όχι όσοι έρχονται αεροπορικώς; Γιατί εισέρχονται στα λιμάνια μας ελεύθερα τα κρουαζιερόπλοια; Τι παραπάνω από μας ξέρουν οι πλούσιοι και οι κυβερνώντες υπηρέτες τους;  
Κορονοϊός δεν υπάρχει. Οι μάσκες μας αποξενώνουν και τα κινήματα θα διαλυθούν. Όποτε θέλει η άρχουσα τάξη μάς επιβάλλει περιορισμό εντός οικείας. Μπορούμε ν’ αντισταθούμε;

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 2
ΑΠΟ...
ΠΡΟΣ...
«Τηρήσαμε σωστά τη διαδικασία απόκρυψης «επικίνδυνου» υλικού, έτσι τώρα η διασπορά του στα λαϊκά στρώματα έχει φτάσει σε υψηλά ικανοποιητικά επίπεδα. Ο κόκκινος συναγερμός τυπικά παραμένει.»

ΕΠΙΜΥΘΙΟ
Πράγματι, οι αρνητές της πανδημίας κατάφεραν μια σπουδαία νίκη παίζοντας άθελά τους το παιχνίδι των αντιπάλων τους. Ως γνωστόν ο ανώτερος επιβάλλει πάντα τους όρους. 
Οι αρνητές λοιπόν, έπεισαν τότε σημαντική μερίδα του λαού ότι η πανδημία ήταν συνωμοσία του συστήματος της πλουτοκρατίας. Εκατοντάδες χιλιάδες, κυρίως νέοι θεώρησαν αντίσταση την παραβίαση αρχών ασφαλείας της δημόσιας υγείας, έτσι η διασπορά του κορονοϊού έφτασε στο επίπεδο της πανδημίας αγέλης που σημαίνει ότι το κράτος φέρεται στο λαό σαν να ήταν αγέλη ζώων. Το δημόσιο σύστημα υγείας σε λίγο θα καταρρεύσει παντελώς και μόνο οι πλούσιοι και οι υψηλά αμειβόμενοι θα καταφέρουν να σώσουν τη ζωή τους. Τα πράγματα όμως, δεν πήγαν όπως τα ήθελε το «σύστημα».
Η εφαρμογή της ακραίας «δαρβινικής» φυσικής επιλογής στην κοινωνία μέσω ενός υγειονομικού σοκ,  πράγματι δημιούργησε ένα ανώτερο είδος υπηρετών του συστήματος, στα άτομα που το αποτελούσαν όμως το ίδιο το σύστημα δε μπορούσε να εντοπίσει ανατροπείς του, ακριβώς επειδή ήταν τόσο «ανώτεροι». Κάποιοι σημερινοί αναλυτές σκέφτονται ότι επαληθεύτηκε έμμεσα η θεωρία επιστημονικής φαντασίας της εξέγερσης των μηχανών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: