2/6/20

Πανιούνιος

Αναστολή της λειτουργίας του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Και τι έγινε μωρέ; Όποιος δεν έχει λεφτά να πάει σε ιδιώτη καρδιοχειρούργο, χάνει το παιδί του. Να κάνει άλλο υγιέστερο.

Στις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ παραμένουν οι ηλικιωμένοι, οι άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα και τα χρηματιστήρια. Προστίθενται και τα ξενοδοχεία.

Μην το ξεχάσουμε, το αχτύπητο εκπαιδευτικό μας σύστημα διαθέτει και σχολικές αίθουσες κοντέινερ 20 τμ. Πώς θα έχουν 15 μαθητές Δημοτικού σε απόσταση 1,5 μέτρου;

Και τώρα ο χορηγός μας το υπουργείο Ενεργειών Καταστροφής Περιβάλλοντος, το Χατζηδάκιον ίδρυμα. «Κάψε το δάσος, σκάψε το δάσος, ισοπέδωσε το δάσος. Αν δεν το κάνεις εσύ θα βάλω μια πολυεθνική να το κάνει και θα την πληρώσεις κι αποπάνω»

Το δελτίο ειδήσεων του Σκάι διόρθωσε τα πράγμα. Δεν μειώθηκαν οι συντάξεις, απλώς αυξήθηκαν οι κρατήσεις.

Ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης είπε ότι δεν κολλάει ο κορονοϊός με τη θεία κοινωνία. Φυσικά και είπε τη γνώμη του ο άνθρωπος. τα λόγια όμως είναι τσάμπα. Θα παραδεχτώ κάποιον που θα μεταλάβει αμέσως μετά ένα διαπιστωμένο κρούσμα. Πρόκειται για ένα απλό πείραμα που μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί; Βέβαια σε περίπτωση που ο δεύτερος κολλήσει τον κορονοϊό, ο κλήρος έχει έτοιμη την απάντηση: "Δεν πίστευε πραγματικά".

Μη σας ξεφύγει κανένα «Φτου ξελεφτερία», θα σας σπάσουν στο ξύλο και θα σας πάνε μέσα για διασπορά ιών. Το «Φτου ξελεφτερία» απαγορεύεται, όχι μόνο τώρα με τον κορονοϊό, αλλά επ’ αφορμή κορονοϊού, για πάντα. Απηγορεύθη και το «Φτου σου, μη σε ματιάσω».

Στο από τώρα προεκλογικό -όποτε κι αν γίνουν εκλογές- διαφημιστικό του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μας λέει σαν καθηγήτρια οικοκυρικών να πλένουμε τα χέρια μας και.... να προστατεύουμε τη μύτη και το στόμα μας. Κάποιος να του πει ότι η μάσκα μπαίνει για να προστατευθούν οι άλλοι από εμάς τους πιθανούς φορείς του ιού. Μη δίνει αφορμή στον ηλίθιο να λέει, «Εμένα δε με νοιάζει αν κολλήσω, γι’ αυτό δε φοράω μάσκα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: