25/6/20

Αναφορά 25/6

Ο Μητσοτάκης νούμερο τρία είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που παρέλαβε γεμάτα ταμεία και κάνει ό,τι μπορεί να διορθώσει αυτό το λάθος. Θα τα πούμε όλα σήμερα. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη -δεν είναι κομμωτήριο- ξεκίνησε πάλι αντιπολίτευση στην προηγούμενη κυβέρνηση. ΚΙΝΑΛήτες στην πίσω αυλή της δεξιάς.

Εκεί βρέθηκε και μια πρώην συντρόφισσά της. «Σ’ εμένα όχι μαγκιές», είπε τις προάλλες η υπουργός Πολιτισμού της σε συνάδελφό της αρχαιολόγο.

Ο μεγάλος περίπατος του γιου της Ντόρας, ανιψιού του Κούλη, έκανε το κέντρο της Αθήνας περίβολο χώρο του νοσοκομείου Γεννηματάς, όπου στην είσοδο σου λένε ότι για να πας στην τάδε κλινική ακολουθείς την κόκκινη γραμμή.

«Η ασθένεια Covid-19 ήταν προφανώς μία τραγωδία αλλά και μία σημαντική ευκαιρία να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις που είχαμε ήδη σχεδιάσει», είπε ο πρωθυπουργός και τον πιστεύουμε.

Αλήθεια δίχως ψέματα φαΐ χωρίς αλάτι. Όποιος λέει την αλήθεια τον ετρώνε τα χαλίκια.

Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, σηκωθείτε τώρα από τα κρεβάτια τις ντιβανοκασέλες και τα κάρβουνα που κάθεστε βγείτε απ’ τα ρούχα, τις πυτζάμες  και τα νυχτικά σας και τραβάτε στις κάλπες. ΕκλoYes? ΕκλοNo.

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευδε το ενδεχόμενο ανασχηματισμού μέχρι και πέντε λεπτά πριν ανακοινωθεί. Τώρα άλλαξε κι αυτό. Ο πρωθυπουργός διαψεύδει τον εαυτό του, τον υπουργό επικρατείας του και τον εκπρόσωπο τύπου. Και οι τρεις είπαν ότι θα γίνει ανασχηματισμός.

Ιδιωτικοποιούνται και οι αεροδιακομιδές που μέχρι σήμερα έκανε η πολεμική αεροπορία. Θυμίζουμε προηγούμενη φορά που γινόταν αυτό από ιδιώτες δεν πρόλαβε καλά-καλά να ξεκινήσει κι έπεσε ελικόπτερο. Τώρα τα δικά μας παιδιά δεν τα διορίζουμε απλώς στο δημόσιο, αλλά και τους χαρίζουμε το δημόσιο. Υπηρεσία που έχουμε δωρεάν θα την πληρώνουμε τώρα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Μόνο τα λεφτά που φέρνουν οι μαύροι των ΗΠΑ στη μουσική και τον αθλητισμό κάνουν τον ρατσισμό ασχολία γραφικών τύπων, όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο αιώνας τώρα δικαιώνεται. Μήτσος. Της Αριάδνης

«Δεν μισώ τους εχθρούς μου γιατί εγώ τους έφτιαξα», είπε κάποτε ο Αμερικανός κωμικός RED SKELTON.

Δεν υπάρχουν σχόλια: