26/5/20

Η Νότιος Ζηλανδία συνορεύει με τη Βόρεια Κορέα

Νότια Σμύρνη, Νότια Ιωνία, Νότια Λιόσια

Ανοίξαμε Δευτέρα το μπαρ, αλλά θα έχουμε το 1/3 των πελατών μας. Παρακαλείστε να πίνετε ο καθένας σας για τρεις.

Το εστιατόριό μας άνοιξε, αλλά, εξαιτίας της πανδημίας, θα μπορούμε να υποδεχόμαστε μόνο το 1/3 του συνηθισμένου αριθμού πελατών μας. Μόνη λύση να τρώει και να πίνει καθένας σας για τρεις. Για να μην παχύνετε όμως και γίνετε αλκοολικοί σας προστατεύουμε τριπλασιάζοντας τις τιμές.

Απαγορεύεται να πηγαίνουμε με το ΙΧ μας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Κοινή υπουργική απόφαση σπρώχνει κόσμο να μεταφέρεται με μέσα μαζικής μεταφοράς, που αποτελούν βόμβες διάδοσης του κορονοϊού. Κι αυτό γιατί; Υγειονομικό μέτρο δεν είναι. Γιατί το κάνουν; Για να μη μειώσουν τα δημοτικά τέλη σε καταστήματα εστίασης με αντάλλαγμα τραπεζοκαθίσματα στην άσφαλτο. Καλό; Τσιόδρας Χαρδαλιάς το αχτύπητο δίδυμο.

Λέει ο Χαρδαλιάς, "Πώς θα δώσουμε χώρο για τραπεζοκαθίσματα; Θα αδειάσουμε από τα ΙΧ τους δρόμους".
Ο Τσιόδρας όμως, δεν του λέει ότι το ΙΧ είναι το ασφαλέστερο υγειονομικά μέσο μεταφοράς.

Υπήρχε κι άλλη καλύτερη λύση, να την πω; Να κάνουμε τους χώρους εστίασης ντράιβ ιν. Απαιτούμε να μπει έλεγχος και στα στρογγυλοκαθίσματα στο Κολωνάκι, στο Μαξίμου και στα υπουργεία.

Κρατική ενίσχυση ζητεί η αεροπορική Aegean, η αποκαλούμενη από πολλούς και ως «εθνικός αερομεταφορέας 2», ουσιαστικά πρώην Ολυμπιακή. 450 εκατομμύρια δάνειο να ξεπληρώνει 1 εκ. το χρόνο. Σύστημα δανείων αλά ΝΔ. Σε 450 χρόνια θα έχει ξεπληρώσει μέχρι δεκάρα. Δεν δέχεται όμως η Ετζίαν να δώσει μετοχές το δημόσιο. Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου ο Καραγκιόζης. Το «αόρατο χέρι της αγοράς» δεν ρυθμίζει τα πάντα. Αφού, όμως, έχουμε καπιταλισμό και κυριαρχούν οι νεοφιλελεύθερες ιδέες είναι λογικό να απαιτείται η ιδιοποίηση των κερδών από τους μετόχους και η ανάληψη των ζημιών από το Δημόσιο…

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πωλητριών όπλων Αμερικής TV-Τραμπ δήλωσε ότι παίρνει για τον κορονοϊό, ένα φάρμακο για την ελονοσία επικίνδυνο για την καρδιά. Όταν είχε πει να πιούμε ή κάνουμε ενέσεις χλωρίνη για να σκοτώσει τον ιό από το αίμα μας πέθαναν πολλοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: