26/5/20

Οικόπεδα στον Έβρο

Οικόπεδα με δόσεις. Στον Δένδια να τις δώσεις
Προσελκύσαμε τουρίστες στα νησιά μας. Ήδη δεκάδες Τούρκοι στρατιώτες και χωροφυλάκοι εγκαταστάθηκαν σε νησίδα μας στον ποταμό Έβρο.

Σύμφωνα με τον αρχιδιπλωμάτη φερόμενο ως υπουργό Εξωτερικών τραπεζιών κ. Δένδια παρατηρήθηκε μία κινητικότητα στον Έβρο, ο Ερντογάν καταπάτησε οικόπεδο λίγων δεκάδων μέτρων στον Έβρο. Αυτό που με ανησυχεί είναι που τον έχουμε στη θέση του υπουργού Εξωτερικών και όχι Εσωτερικών, γιατρέ μου.

Ήρεμα, πατριώτες. Δεν έγινε και τίποτα. Δεκαέξι στρέμματα
της Δυτικής Θράκης πέρασαν στην Ανατολική. Ο φερόμενος ως υπουργός Εξωτερικών εργασιών Δένδιας δεν θέλει, είπε, να κάνει φασαρία και να δημιουργήσει ένταση. Την πρώτη μέρα που το έμαθε είπε ότι αυτό μπορεί να το διευθετήσει μια επιτροπή.

Κανείς εθνικόφρων δεν του είπε: "Ποια επιτροπή, ρε, όταν  ο Ερντογάν στέλνει στρατό και τον φυτεύει εκεί; Πλάκα μας κάνεις;"

Την άλλη μέρα ο πανέξυπνος Δένδιας προέβη σε διάβημα στην Άγκυρα, μάλλον στο υπουργείο εσωτερικών της Τουρκίας, για κάποια οικόπεδα, αλλά την παράλλη μέρα, είπε ότι το θέμα είναι φέικ νιουζ. Ερώτημα: Τι πίνει ο Δένδιας;

Όποιος εκχωρεί όνομα εκχωρεί έδαφος έλεγαν για τη συμφωνία των Πρεσπών οι Μακεδονομάχοι εθνικιστές του κώλου, που τώρα δείχνουν ότι φοβούνται το Οθωμανικό δίκαιο, αλλά σκύβουν επικίνδυνα. Οι χαμηλοί τόνοι μας ωθούν στο επικίνδυνο σκύψιμο, πίσω μου σ’ έχω, Σατανά.

Κάποιος να πει στον Δένδια ότι στη διπλωματία δεν παίζει ρόλο η ποσότητα, αλλά το προηγούμενο και η θέση. Εντάξει, κάτι λίγα μέτρα πήραν οι Τούρκοι, όπως είπε ο αρχηγός της διπλωματίας μας, αλλά αφού τους άφησες να το κάνουν και διαμαρτυρήθηκες απαλά και κατόπιν ιορτής καθυστερημένα, δημιουργήθηκε τετελεσμένο και άντε να τους βγάλεις, αφού έχουν τώρα το δικαίωμα ν’ αρπάξουν άλλη μία νησίδα και ποιος ξέρει τι αύριο. Το ίδιο κάνουν και οι οικοπεδοπφάγοι, υπουργέ μου. Είναι αδύνατον να μην το ξέρεις, έστω αυτό. Βέβαια για κάποιους οπαδούς της αγοράς το πρόβλημα δεν είναι ότι δίνουμε εδάφη της χώρας μας, αλλά που τα δίνουμε τσάμπα.

Α, ναι, έχουμε άραγε υπουργείο Εθνικής Αμύνης;

Ναι, ναι, κινδύνευε το έθνος, η πατρίς και η θρησκεία μας από τους πρόσφυγες και τα γυναικόπαιδα, που μπορούσαμε να βρίσουμε και να χτυπήσουμε, αλλά τώρα που ο Ερντογάν μας έφαγε έδαφος κάναμε τις οσίες παρθένες από τη δεξιά μασχάλη. Όταν μπαίνουν άοπλοι και γυναικόπαιδα έχουμε εισβολή, όταν μπαίνει ο τουρκικός στρατός μην το κάνουμε και θέμα!.. Οι εθνικιστές μας λένε ότι πρέπει να φοβόμαστε τους αδύναμους, που σημειωτέον δεν θέλουν καν να μείνουν στη χώρα μας, αλλά να πάνε Ιταλία, Γαλλία και κυρίως Γερμανία, αλλά πρέπει να κάνουμε την πάπια απέναντι στον Ερντογάν, γιατί αυτός θα μας δείρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: