3/4/20

Καρακαραντίνα

Μετά το καρεκλάτο έχουμε νέα σεξουαλική στάση το καραντινάτο. Τι να πούμε τόσες μέρες κλεισμένοι μέσα;

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβάλλονται για το 2021. Νότα διαμαρτυρίας (ρε) εξέδωσε η διακοσίων ετών 25η Μαρτίου Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Σήμερα είναι Παρασκευή, ακριβώς όπως χθες ήταν Πέμπτη. Τσαγκαροπαρασκευή έχουμε και αύριο Τσαγκαροσάββατο, αφού κάθε μέρα αργούν οι τσαγκάρηδες.

Κλείσαμε τα σύνορα, αλλά ο κορονοϊός περνάει. Του φερόμαστε όλοι με το γάντι. 50 νέα κρούσματα. 23 άνθρωποι, 4 φαντάροι, 2 πρόσφυγες, 5 γυναίκες, ένας ομοφυλόφιλος και κάτι άλλοι.

Συνελήφθη νεαρός γιατί αποπειράθηκε να εισέλθει σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς να φορά φερετζέ.

Μπαίνει ξανά εισιτήριο στα νοσοκομεία: μία μάσκα, τέσσερα ζευγάρια γάντια κι εκατό ml αντισηπτικό. Ρέστα δεν δίνονται.

-Γεια σας.
-Περαστικά σας
-Στα μούτρα σου

Η ανεργία μέσα μας, τι να κάνουμε κι εμείς οι έρμοι που δεν έχουμε πια ερμοδότες; Δεν έχουμε αιμοδότες / δεν έχουμε εργοδότες / φοβόμαστε τους πρόσφυγες γιατί ᾿μαστε μπλε κότες. Πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα ζήτησε το Άγιον Φως. Κανείς δεν ξέρει γιατί. Η Μακεδονία είναι ελληνική.

Πάμε για τέταρτο μνημόν-ΙΟ. Πάμε για τσάμπα μνημόνιο. Το τσάμπα δεν έχει να κάνει με το πόσο θα το πληρώσουμε, αλλά με το ότι δεν ήταν ανάγκη.  Ο κορονοϊός πάει παντού και βολεύει κυβερνώντες. Άλλα κόλπα.

-Τι πράματα είναι αυτά; Μετά το πέρασμα του κορονοϊού μειώνονται οι συντάξεις. Τι σχέση έχουν; Τι φταίνε οι συντάξεις για τον κορονοϊό;
-Γιατί δε φοράς κράνος, ε; Γιατί δε φοράς κράνος; ΗΜακεδονία είναι ελληνική.

Για την πάταξη του κορονοϊού απαγορεύτηκε και το τραγούδι «Νυχτερίδες κι αράχνες, γλυκιά μου»

Άλλο ένα εκπληκτικό αστείο. Κρατηθείτε: «Τα μέτρα κατά του κορονοϊού γίνονται χάλια. Χαλιαρώνουν». Μπου-χα-χα.... ξέρω ξεκαρδιστικό, αλλά μη γελάτε τόσο πολύ, μέρες που ᾿ναι.
Του τα είπε κατάμουτρα. Κατάσμασκα.

Σύμφωνα με την υπουργό Θρησκευμάτων και Παιδείας Κεραμέως Βεβαίως οι πανελλήνιες εξετάσεις θα γίνουν κανονικά τον Ιούνιο του 2021.

Ανάθεμα την  ώρα, πώς μου ήρθε ν’ ανοίξω γραφείο συνοικεσίων; Γραφείο τελετών έπρεπε ν’ ανοίξω. Εδώ βρέχει λεφτά κι εγώ κρατάω ομπρέλα.  Μια και τ’ αναφέραμε, τα γραφεία κηδειών δεν κλείνουν, παραμένουν ανοιχτά. Αυτό πρέπει να με εφησυχάζει;

Βγαίνουμε από μια δεκαετή οικονομική κρίση κι επιλέγουμε για πρωθυπουργό το γιο του Μητσοτάκη. Τι άλλο κακό μπορεί να μας βρει; ρωτούσαν κάποιοι, μέχρι που είδαν τον κορονοϊό. Τώρα, πάλι κάποιοι πιστεύουν ότι φτάσαμε στον πάτο. Αμ δε, είμαστε ακόμα στον απόπατο, αδέλφια κι αδελφές ψυχές.

Η Πατρών-Πύργου στο τσακ αναβάλλεται εργολαβικά. Ο Κώστας Καραμανλής νούμερο τρία ξεπερνά το έργο των προηγούμενων που λέγεται «Ιονία Οδός». Έτοιμο το έργο του «Οιονεί Οδός».

ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ
Μια ζωή τα UFO φοβόμασταν, εικονίζαμε τα πληρώματά τους και τελικά μας την έπεσαν αόρατοι εσωγήινοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: