28/1/20

ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΊ ΣΠΙΚ ΓΚΡΙΣ

Από 28/1/2010
Πατριώτισσες-πατριώτες, στη Γαλλία, την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης, άμα φτιάχτηκε το πρώτο στον κόσμο έθνος το γαλλικό, μόλις το 10% του πληθυσμού μιλούσε γαλλικά. Οι υπόλοιποι μιλούσαν οξιτανικές διαλέκτους, γερμανικά, βρετόνικα, βάσκικα.

Στην Ελλάδα, την εποχή της Επανάστασης του 1821, ο ένας στους τέσσερις μιλούσε κάποια αλβανική γλώσσα. Αυτές οι βλακείες ότι κινδυνεύει η θρησκεία και το έθνος και η γλώσσα είναι άνω ποταμών. Είναι τόσο δυνατά και τα δύο που αν κινδύνευαν τόσο εύκολα δεν θα υπήρχε τίποτα σήμερα. Είχαμε και πιο δύσκολες περιόδους.

Το θέμα δεν είναι καν πολιτικό είναι κομματικό. Ο Κατραμ-Τζαφέρ ζητά δημοψήφισμα για να μην επιτρέπεται η ελληνοποίηση παιδιών νομίμων μεταναστών, για να τη βγει στη ΝΔ. Τσιμπάει ο Σαμαράς και για να δηλώσει δεξιός στους δεξιούς πηγαίνει κόντρα στην όποια πολιτογράφηση κάποιων, όχι όλων, παιδιών νομίμων μεταναστών.

Τον βολεύει κι όλας, επειδή ξέρει ότι τα παιδιά αυτά θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Τόσο απλό.

Θα πεις, γιατί δεν το έκανε η ΝΔ ώστε τα παιδιά που παίρνουν την ιθαγένεια να ψηφίζουν ΝΔ. Πρώτον δεν είναι όλοι οι πολιτικοί θαρραλέοι, δεν είναι όλοι γεννημένοι ηγέτες, ούτε καν φτιαγμένοι ηγέτες. Δεύτερον πολλοί ΝΔτες φοβούνται ότι αν αναγνωρίσουν τους μετανάστες θα κερδίσουν λίγους ψήφους, αλλά θα χάσουν περισσότερες. Δε μιλάμε και για πολλούς που θα καταφέρουν να γίνουν Έλληνες πολίτες.

Είμαι Έλληνας. Ψηφίζω ψεύτες πολιτικούς, χειροκροτώ απατεώνες αθλητές, χτίζω παράνομα, κλέβω την εφορία και το ΙΚΑ, ελίσσομαι υπόγεια, αλλά δεν αφήνω κανέναν να πλαστογραφήσει την ψευτοϊστορία που έμαθα στο Δημοτικό, γιατί φοβάμαι μη μου πετάξει κάνα πρόχειρο διαγώνισμα ο Κατραμ-τζαφέρης.

Υ.Γ.
Άι σπικ ίγκλαντ βέρι μπεστ

Δεν υπάρχουν σχόλια: