6/8/19

Θερινή Βραστώνη

Βράζει ο τόπος στον ιδρώτα, βράζει μέσα μας η οργή. Φέραμε στην κυβέρνηση τη ΝΔ και στο  Μαξίμου τον Μητσοτάκη. Μιλάμε για δύο θεσμούς που κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους. (Μεταξάς)

Ως γνωστόν, τα λάθη του ελληνικού λαού τα πληρώνει η τσέπη του και η τιμωρία πέφτει στην Αριστερά, επειδή για ό,τι κακό συμβαίνει στο ελληνικό τραγούδι φταίει ο Νταλάρας.

Φωτιές παντού στην Ελλάδα. Η ΝΔ μας έκανε Σιβηρία. Τα κανάλια δεν αναδεικνύουν το θέμα, γιατί κάνει που κάνει ζέστη, μην κάψουμε και τα αιρκοντίσι-α. Μη μας βγει και το Μάτι.

Οι μετακλητοί της ΝΔ είναι περισσότεροι από πριν, αλλά παίρνουν περισσότερο χρήμα, δηλαδή τροφοδοτούν την αγορά και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Όταν λήξει η θητεία Μητσοτάκη, ο νυν διοικητής της ΕΥΠ θα επιστρέψει στην Γκρουπ 4 με περισσότερα προσόντα; Λογικό ακούγεται, δεν απαγορεύεται άλλωστε.

Εφιάλτης στην κουζίνα ο Μποτρίνι, που διορίζεται ειδικός γραμματέας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης,  με πτυχίο από το ιδιωτικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Γκρουπ 4. Χέστες φασιστομούρηδες, πώς και δεν είπατε γι' αυτόν τον μάγειρα ότι οι ξένοι τρώνε τις δουλειές μας και μας δέρνουν;

Η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, στραβή είναι. Επιτρέπεται να παραχωρεί στελέχη της στην υπηρεσία της Δεξιάς, όχι της Αριστεράς ή του λαού.

Με λένε Κυριάκο Μητσοτάκη και μπήκα αλλαγή στο ματς, επειδή με τον Τσίπρα τερματοφύλακα φάγαμε πολλά γκολ που στοιχίζουν, όπως η 13η σύνταξη, τα επιδόματα, το ΚΕΑ και βάλε. Τώρα στο παιχνίδι ακυρώνονται τα γκολ που είχαμε δεχτεί και τα ξαναδέχομαι εγώ, όπως ο προηγούμενος.

Σας καταλάβαμε, πονηρούληδες. Πλάκα κάνετε. Ή μήπως όχι;

Μετά την κανονικότητα, άλλος ένας όρος της Χημείας,
η πολυμέρεια περιφέρεται στην ενημέρωση ντυμένη πολιτικά
ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
Ο φερόμενος ως πρόεδρος των ΗΠΑ μετά το διπλό μακελειό έκανε χιούμορ δηλώνοντας ότι σκέφτεται και μάλιστα συγκεκριμένα σκέφτεται επιβολή ελέγχου στην αγορά όπλων. Γενική αρχή του παραμένει ότι για να μειωθούν οι νεκροί πρέπει  να οπλοφορούν όλοι. Πρά(γ)ματι, τότε δεν έχουμε τσάμπα νεκρούς, γιατί όλοι θα έχουν πληρώσει στις εταιρείας κατασκευής και εμπορίας όπλων. Πηγαίνω και ψωνίζω με το όπλο στο χέρι. Πάει να μου φάει τη σειρά κάποιος στο ταμείο; Μπαμ και κάτω. Στους πολέμους δεν έχουμε νεκρούς επειδή ακριβώς οπλοφορούν όλοι. Αν ήμαστε όλοι βλάκες πολιτικά όπως ο Τραμπ, αν οπλοφορούσαμε όλοι με το τουφέκι της πολιτικής βλακείας, ο κόσμος θα ήταν ευτυχισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: