4/8/19

4η διάσταση Αυγούστου

Γιατί δεν ακούμε ότι ο δολοφόνος του Ελ Πάσο είναι λευκός χριστιανός; Στην καλύτερη περίπτωση ίσως ακούγαμε: «Ο δράστης παραδόξως δεν έχει αραβική καταγωγή, δεν είναι μαύρος, ούτε μουσουλμάνος».

Ο Μητσοτάκης κάνει τα λάθη της ζωής μας. Πρώτο λάθος του ο Χατζηδάκης, που ξεκίνησε να πουλήσει τη ΔΕΗ και βγαίνει και διαλαλεί ότι πρόκειται για μια άχρηστη εταιρεία, λες και θέλει να την αγοράσει ο ίδιος όσο γίνεται πιο φτηνά. Ρε παιδιά, δικά μας πράματα πουλάτε, χωρίς να μας ρωτήσετε. Και ακριβά να τα πουλούσατε πάλι θα χάναμε, αλλά η φτήνια μάς ξεφτιλίζει.

Εντάξει, ο πατέρας Μητσοτάκης, μέσω του Μάνου, τριπλασίασε την τιμή της βενζίνης. Ο γιος Μητσοτάκης θα τριπλασιάσει την τιμή ρεύματος. Σε λίγο η ρευματοκλοπή θα είναι νούμερο ένα στη ΓΑΔΑ. Επιτήδειοι ηλεκτρολόγοι θα στήνουν δίκτυα με τα οποία θα κλέβουμε ο ένας από τον άλλον ρεύμα κι όποιος αντέξει.

200 χρόνια Ελλάδα θα έχουμε το 2030. Τότε φτιάχτηκε το πρώτο (λίγο) ανεξάρτητο ελληνικό κράτος υπό προστασίαν μεγάλων δυνάμεων. Παραμένει υπό προστασίαν δανειακών δυνάμεων.

Φωτιά στα μπατζάκια μας μέχρι τις τσέπες. Το 2020 θα γιορτάσουμε τα 2.310 χρόνια από την διακοσιοστή επέτειο της μάχης του Μαραθώνος. Νενικαήκαμεν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: