4/7/19

Maxilari Bank

Δεν θα παραξενευτώ αν ακούσω ότι κάποιοι φανατικοί ΣΥΡΙΖΑίοι τρομάζουν στην ιδέα νέας νίκης. Ούτε να μάθω ότι έχουν στο μπράτσο τατουάζ  «4%».  θα παραξενευτώ αν και μετά τις εκλογές θα παραμείνουν βολεμένοι.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα έρθει η Αριστερά στην κυβέρνηση να ασκεί συμπολίτευση και όχι αντιπολίτευση. «Έξις, δευτέρα φύσις», είπε ο Αριστοτέλης, δεν μίλησε ποτέ για τρίτη φύση.

Το γράφουμε από τώρα, γιατί μετά τις εκλογές θα ισχυριστούν ότι οι εκλογές έπρεπε να γίνουν Οκτώβριο ποιοι; Οι ίδιοι που το βράδυ των ευρωεκλογών συμβούλευαν τον Τσίπρα να ζητήσει άμεσες εκλογές.

Καλό είναι να ξανασκεφτεί ο Κούλης αν τον συμφέρει να καταργήσει την απλή αναλογική και ν΄ ανοίξει το δρόμο για τη δεύτερη φορά Τσίπρας.

Πάει και το μαξιλάρι των €37 δισ. Ο Παπαδημητρίου ήδη έδωσε μέρος του στις τράπεζες. Ο επόμενος, παρακαλώ.

Δεν κατάλαβα! Η Δεξιά προσπαθεί να παρουσιάσει ως είδηση ότι ο Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη υποστήριξε τον Μητσοτάκη; Ξέρουν οι άριστοι, οι πάνσοφοι επικοινωνιολόγοι της ΝΔ τι σημαίνει αυτό; Είδηση είναι το ότι μίλησε ο Καραμανλής, τίποτα ενδιαφέρον στο περιεχόμενο της ομιλίας του. Είπε ότι θέλει πρωθυπουργό τον πρόεδρο του κόμματός του. Αν ετίθετο θέμα για διαφορετική εκδοχή ας το πουν. 


 Ασφαλιστικές εταιρείες θα τζογάρουν επικουρική σου σύνταξη, όχι δικά τους λεφτά, αναμένοντας κέρδη.  Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα θα σου πουν «Γιώργο χάσαμε» και δεν θα σου χρωστάνε τίποτα. Κοίτα μην βγεις οφειλέτης κι από πάνω.

Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΕΙ ΙΣΙΟΣ: Για όσα καλά μας έκανε και δεν το μάθαμε θα τιμωρήσουμε τον Τσίπρα και θα το πληρώσουμε ακριβά.

Η θεωρία του Χριστιανισμού δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Πχ, αν μετανιώσεις που ψήφισες Μητσοτάκη ή του επέτρεψες να έχει αυτοδυναμία, δεν συγχωρείσαι, θα τη φας κανονικά από πίσω.

Ελληνικέ λαέ, μην ελπίζεις να κοστίσει λίγο το πρόγραμμα της ΝΔ, αλλά να διαρκέσει λίγο.


Το μόνο που δεν υποσχέθηκε στους επενδυτές ο Κούλης είναι άλλη μια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, έστω χειμερινών.

Πρώτο μας νομοσχέδιο θα είναι η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου στα Εξάρχεια.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε καλά αμειβόμενες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα. Πες μου μία. 
-Γκαρσόνι στο Ελληνικό.

Ένα αυθόρμητο χειροκρότημα, παρακαλώ, για το σαΐνι που τον Σεπτέμβριο του 2918 επέμενε να μη δοθούν στη δημοσιότητα οι "μακεδονικές" επιστολές Καραμανλή-Μητσοτάκη.

Εγκαταστάσεις Σκάι λίγο μετά το πέρας του debate Τσίπρα - Σίας.


Ιδανική συνέντευξη Μητσοτάκη: μας δίνει τις απαντήσεις και φτιάχνουμε ταιριαστές ερωτήσεις.

Για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες γνωρίζουν τον υπουργό Οικονομικών και μετά τον πρωθυπουργό. Για την Ιταλία ξέρουμε μόνο τον Σαλβίνι που είναι υπουργός Εσωτερικών.

Σύμφωνα με το γνωστό ανέκδοτο η κυρία βλέπει κάποιον να κολυμπά στη θάλασσα τον περνά για «Γύφτο» και τον ρωτάει: «Συγνώμη, κύριε, πατάτε;» Εκείνος άκουσε «Πατάται» και απαντά: «Όχι μαντάμ, κασέται.» Εδώ πρόκειται για πρόσφυγα, που της απαντά: «Όχι, μαντάμ, Ρακέτε».

Να πού πήγε ο Ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Μας το λέει και το σχετικό διαφημιστικό απόσπασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: