8/7/19

Μετεκλογικά καυσώνια

Αρκετά πια με την άχρηστη Δεξιά. Έφτασε απόγευμα Δευτέρας των εκλογών και ο δεύτερη φορά Μητσοτάκης ακόμα δεν πήρε κανένα μέτρο υπέρ της επιχειρηματικότητας με δημόσιο χρήμα και καθ’ υποχρέωσιν πελάτες. Πόσο ακόμα να περιμένουμε;

Μόνη αλλαγή που είδαμε είναι οι εκπτώσεις που ξεκίνησαν τη Δευτέρα των εκλογών.

Έχουμε και δυσάρεστα: σήμερα, πρώτη μέρα Μητσοτάκη στο Μαξίμου είχαμε απώλειες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και σχεδόν σε όλα της Ευρώπης.

Ο Σαμαράς δέχεται το υπουργείο Εξωτερικών που του πρότεινε δεύτερη φορά Μητσοτάκης, αρκεί να (εν)εδρεύει στο μέγαρο Μαξίμου.

Νέος όρος «Δεξιόθεν έσχες». Σημαίνει, πού τη βρήκες αυτή τη Δεξιά; Μην απαντήσετε «Στο Λίντλ», θα θεωρηθεί τεκμήριο.

Μια απορία αιωρείται πάνω από τα τραπέζια των καφενείων και των ουρητήριων της πόλης: σε ποιον θα κάνουν αντιπολίτευση εκείνη η Κουληκαντέρα η Φώφη, ο Κουτσούμπας και ο Βαρουφάκης; Στον Μητσοτάκη αποκλείεται.

Πώς θα μας πείσουν τα υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ ότι δεν είναι φαντάσματα όταν ο Χρυσοχοΐδης τους, που πήγαινε και γι’ αρχηγός του κόμματος πηγαίνει τώρα για υπουργός του Μητσοτάκη και μάλιστα επικεφαλής του αστυνομικού κράτους που θα στηθεί;

Τους πληρώναμε για να δέρνουν και να σκοτώνουν, αλλά εμείς δεν είμαστε σκυλάδικο. Άντε γεια, χρυσαβγά και με τη δίκη, χωρίς τη γνωστή "λεβεντιά" που τους τρέχει απ' τα μπατζάκια μπροστά σε πιο αδύναμους. Ειδικά μπροστά σε εισαγγελέα και δικαστές βάζουν τα κλάματα.

Στη Θεσσαλονίκη, μας λέει ο @Ante_nte, ο Κώστας Καραμανλής έπεισε 107.608 πολίτες ότι αξίζει να τον πληρώνουμε για άλλα 4 χρόνια ώστε να γυρνάει από ταβέρνα σε ταβέρνα.

Μπορεί να πουλιέσαι, αλλά ποιος νομίζεις θα σε αγοράσει; Δες κάποιους μουσαφιραίους της ΝΔ που τους έβαλαν στον πάγκο, αλλά ενδιαφέρον από πελάτες μηδέν. Ψαριανός, Τατσόπουλος, Τσιόδρας. Ο Στάθης Παναγούλης, που επέστρεψε για δεύτερη φορά στο ΠΑΣΟΚ, ρεζιλεύτηκε κανονικά στη Β’ Πειραιώς όπου ως Γλυφαδιώτης κατάφερε να μαζέψει 741 σταυρούς.

Με Κούλη πρωθυπουργό είμαστε όλοι Κουλήκια που σέρνονται στη λάσπη, Κουλημένοι με τη μπάλα και στα σχολεία τρομοκρατεί το Κούλητ, η πατρίδα κάνει κηδεία με ξένα Κούληβα.

Τα πρώτα καυσωνικά έργα 

Οι πρώτοι που βρίζουν κάθε νέα κυβέρνηση είναι αυτοί που ψήφισαν το κόμμα που την απαρτίζει.


Τι έχουμε μπροστά μας τώρα; Μόνο Δεκαπενταύγουστο και πρόωρες εκλογές με απλή αναλογική. Ό,τι έρθει πρώτο. Μετά θα έρθει το παρελθόν, γιατί το μέλλον το αφήσαμε πίσω.

Το ευοίωνο παρελθόν μας θα το προβλέψουν σε λίγα χρόνια ιστορικοί.

Ο επικεφαλής στο επικρατείας των χρυσαβγάδων πρέπει να κατάγεται από Ισπανούς ευγενείς. (όχι ευγενικούς ανθρώπους, ευγενείς) Το όνομά του: ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ροβέρτου - Τιμόθεου – Χριστόφορου. Δεύτερος ο Δον Μαρία Ντολόρες ντε λα Πιάστον Καικούνα Τονώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: