10/7/19

Καταργούνται τα ποινικά δικαστήρια

Τα ποινικά δικαστήρια δεν χρειάζονται. Οι φυλακές πέρασαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, οπότε  συλλαμβάνουμε κάποιον για κάτι, κοιτάμε τους νόμους, του επιβάλλουμε τη μέγιστη ποινή και τον χώνουμε μέσα. Τόσο απλό που δεν το καταλαβαίνεις.

Οι συνεδριάσεις της Βουλής δεν χρειάζονται. Στις ολομέλειες απλώς θα περνάνε τα νομοσχέδια με την πλειοψηφία που διαθέτει η ΝΔ. Οι ερωτήσεις επερωτήσεις θα γίνονται με επιστολές.

Το τείχος των Εξαρχείων θα λύσει μια και καλή το πρόβλημα.

Σε ποια χώρα του κόσμου ο πρωθυπουργός είναι επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών, της δημόσιας τηλεόρασης-ραδιοφωνίας και του πρακτορείου ειδήσεων;

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ ανέβαινε πριν τις εκλογές, έπεσε την Τρίτη. Για την Πειραιώς αυτό γίνεται επειδή οι αγορές κάνουν το λάθος και προεξοφλούν άνετη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Το υπουργείο του Γεωργιάδη παίζει, είπε, κομ(β)ικό ρόλο.

Οι 1.500 αστυνομικοί που θα προσληφθούν θα είναι παιδιά από τη Χρυσή Αυγή που έχασαν τη δουλειά τους.


Ο Μητσοτάκης χρειαζόταν αυτοδυναμία για να βάλει τρεις υπουργούς από το ΠΑΣΟΚ.


Σημερινή είδηση, δεν υπουργοποιήθηκε ο Μπάμπης του Σκάι. Σύντομα βλέπω για δεύτερη φορά τον Αλαφούζο να βρίζει τον δεύτερη φορά Μητσοτάκης.

@Tzilianos / Προφητικό τουίτ. Ο Μητσοτάκης θα καταφέρει στο τέλος να ενώσει όλους τους Έλληνες. Εναντίον του.


Θα γίνω λίγο κίτρινος λαϊκιστής. Ο Κούλης διόρισε προϊστάμενο στο γραφείο του ανιψιό του και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης γκόμενο ανιψιάς του.

Ζωή σε λόγου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: