13/7/19

Δεσποινίς Δημοκρατία ετών 45

Στο BBC ο Μητσοτάκης δικαιολογήθηκε ότι δεν βρήκε άλλες γυναίκες να βάλει στην κυβέρνηση. Όλοι οι άλλοι πρωθυπουργοί της Ευρώπης τα καταφέρνουν. Παράξενο.

Αυτές οι γυναίκες που διάλεξε ο Μητσοτάκης σε κυβερνητικές θέσεις ήταν οι καλύτερες που μπόρεσε να βρει; Η μια λέει ότι όσοι θυμούνται την αντίσταση κατά της Χούντας είναι ψυχικά ασθενείς, η άλλη καταργεί τη Νομική Πάτρας επειδή έχουμε πολλούς ανέργους δικηγόρους. Μες στην αφέλειά της πιστεύει ότι ο απόφοιτος νομικής σχολής μπορεί να γίνει μόνο δικηγόρος και αγνοεί ότι μια ακόμα νομική σχολή διευρύνει το αντικείμενο και σε άλλα πεδία και μειώνει τον αριθμό εισακτέων στις ήδη υπάρχουσες, κάτι που επιμόνως ζητούν οι καθηγητές τους.

Τι ακριβώς θα γίνει μετά την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου; Προς τι τόση βιασύνη, τόσος κόπος και τόσα λόγια; Και στα σχολεία υπάρχει εγκληματικότητα, αιτία όμως δεν είναι κανένα σχολικό άσυλο. Ή μήπως θα καταπολεμηθεί αυτό το φαινόμενο με τους ιεροδιδάσκαλους που δήλωσε ότι θα φέρει στα σχολεία; Η νέα υπουργός Παιδείας σίγουρα πρέπει κάποτε ν’ ανοίξει κι ένα βιβλίο. 

@spigaro / Δηλαδή τώρα που θα καταργηθεί το άσυλο θα μπορεί να μπαίνει η αστυνομία να συλλαμβάνει καθηγητές που έχουν στήσει εταιρίες μέσα στα πανεπιστήμια χρησιμοποιώντας παράνομα πόρους του πανεπιστημίου και έχουν φοιτητές/μεταπτυχιακούς να δουλεύουν γι αυτές τζάμπα ?

Ακόμα δε μας είπε ο Βρούτσης τι ακριβώς θα κερδίσει η κοινωνία αν οι μετανάστες και πρόσφυγες δεν έχουν ΑΜΚΑ και δε μπορούν νασ μπουν στα δημόσια νοσοκομεία. Οι άλλες χώρες κάνουν μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο να δώσουν ΑΜΚΑ σε όσους ανθρώπους φιλοξενεί, αλλά και να τους πείσει να πηγαίνουν στα νοσοκομεία, ακριβώς για προστασία της δημόσιας υγείας. Κάποιοι μπλέξανε τις βρούτσες με τις φούτσες και τ’ αντίδια με τις αμυγδαλές. (Και τις Αμυγδαλέζες)   

Απλό. Σύμβουλος του Λάτση γίνεται υφυπουργός αρμόδιος για την επένδυση στο Ελληνικό.

Πρώτη διπλωματική ενέργεια της χώρας μας με τη νέα κυβέρνηση ήταν η αναγνώριση του ανθρώπου που ζητούσε πραξικόπημα στη χώρα του τη Βενεζουέλα, ασήμαντου πολιτικού με τον οποίο δεν ασχολείται πια κανείς άλλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: