29/6/19

Αδικοχαμένη ψήφος

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
Ψηφίστε Φώφη ώστε να είναι σίγουρα πρωθυπουργός ο Κούλης, ακόμα και σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει αυτοδυναμία.

Οι Έλληνες σοσιαλδημοκράτες είναι οι μόνοι στην Ευρώπη που αποκλείουν συνεργασία με τη ριζοσπαστική αριστερά. Κι αυτό δεν είναι τίποτα. Οι Έλληνες νεοφιλελέδες είναι οι μοναδικοί στον κόσμο που σιχαίνονται τα επιδόματα, τα οποία, σημειωτέον, αυξάνουν την κατανάλωση, βασικό εργαλείο νεοφιλελεύθερης οικονομικής ανάκαμψης. Όλα τα επιδόματα; Όχι. Μόνο αυτά που πηγαίνουν σε όλους. Οι Έλληνες δεξιοί έδειξαν κυβερνώντας ότι καθιερώνουν τα ατομικά επιδόματα σε πολιτικούς φίλους και οικονομικούς συνεργάτες τους, χορηγούς και κακούς λύκους.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Δεν ρίχνουμε στην κάλπη συγχωροχάρτι γι' αυτούς που μας ρήμαξαν

ΚΑΙΡΟΣ
Εμείς Καμίνη κι η Ευρώπη καμίνι

ΝΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Αθώος ο Καρκίνος. Τον Θέμο Αναστασιάδη τον έφαγε ο ΣΥΡΙΖΑς, σύμφωνα με τη γνωμάτευση των ιατροδικαστών Άδωνη Γεωργιάδη και Μπο Μπογδάνο. Η Νεκροψία απουσίαζε από το ακροατήριο.

ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ
Πηγαίνω σε ιδιωτικά θεραπευτήρια, αλλά σωστά πληρώνω φόρο για τη δημόσια υγεία, επειδή θέλω υγιείς υπαλλήλους. Δεν πληρώνω δημόσια παιδεία επειδή τα παιδιά μου πηγαίνουν σε δημόσια σχολεία, δεν είναι ανταποδοτικό τέλος είναι φόρος. Δημόσια παιδεία θέλω για να πηγαίνω σε γιατρούς εγώ, οι υπάλληλοί μου, για να έχω φοροτεχνικό για να έχω πολιτικό μηχανικό να χτίσω, στο κάτω-κάτω και σε ιδιωτικό σχολείο να στέλνω τα παιδιά μου θέλω κάποιους να τους κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα.

Από Ρο
Το 1:5, μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις θα ισχύσει και για στρατιωτικούς, δικαστικούς κι εκπαιδευτικούς;

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
  • Αυτοί που θα σου κόψουν τη σύνταξη και θα σε στείλουν σε ιδιωτικές ασφαλιστικές δεν έχουν ανάγκη να συνταξιοδοτηθούν.
  • Για τις επικουρικές, το 50% της σύνταξης που ίσως δοθεί χαρίζει 75 δισ. στις ασφαλιστικές εταιρείες ο Κούλης, αλλά όχι από τη δική του τσέπη.

ΤιΒί – Θρησκεία – Νέα Δημοκρατία

ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Σε κάθε γειτονιά δίπλα στην αγορά χρυσού, θα έχουμε ασφαλιστικό γραφείο για επικουρικές συντάξεις. Όπως παλιά, σε κάθε γειτονιά είχαμε χρηματιστηριακό γραφείο για να σκάσει η φούσκα στα μούτρα μας.

Θα δυναμώσει την αστυνομία ο Κούλης, αλλά....
Μόλις καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί η εγκληματικότητα στα ΑΕΙ. Ως γνωστόν και  στα Εξάρχεια ισχύει το πανεπιστημιακό άσυλο.


ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΟΔΟΞΟΣ
Για να πάμε διακοπές τον Αύγουστο θα έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΠΑΡΩΝ;


Ο Βαρουφάκης μας χρεώνει λέγοντας ότι πρέπει να μπει στη Βουλή για να μην έχει αυτοδυναμία η ΝΔ. Δεν κατάλαβα, το ίδιο μπορούμε ν’ ακούσουμε και από Λεβέντη και από χρυσαβγάδες και από Βελόπουλο. ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΛ-ΚΚΕ, ΟΚΔΕ και το λοιπό συναπάντημα μπορούν να πουν «Κατεβαίνουμε για το κέφι μας», αλλά δεν το λένε.

Οι χώρες που ευημερούν έχουν πλούσιους. Οι χώρες που διαλύονται έχουν πολύ πλούσιους.

Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: