15/6/19

Σώμα Επιθεωρητών Νέας Δημοκρατίας

Ένα από τα άσχημα που έκανε στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑς είναι η μείωση της αδήλωτης εργασίας. Ως γνωστόν Ελλάδα είναι οι τσαμπατζήδες εργοδότες.

Ο Κούλης θα κάνει την Ελλάδα Πουέρτο Ρίσκο.

➤Φυσικά και είμαστε υποχρεωμένοι να ασφαλιζόμαστε και σε ιδιωτική εταιρεία ν’ αρπάζει από τις εισφορές μας. Σε λίγο θέλω ο Κούλης να θεσπίσει και υποχρεωτική ιδιωτική εκπαίδευση τουλάχιστον για έξι χρόνια.

Πρέπει μια φορά το μήνα τουλάχιστον να πηγαίνουμε σε ιδιωτική κλινική ή διαγνωστικό κέντρο και να μην επιβαρύνουμε τα δημόσια και τα ταμεία μας.

➤Δεν θέλω άλλα επιδόματα, γιατί τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.

Ε-Ε-Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ
Παρακαλούνται οι νέοι δήμαρχοι να πλένουν συχνά τους κάδους απορριμμάτων, εμείς θα τους ελέγχουμε ως συλλέκτες τροφής κι εμπορεύσιμων αντικειμένων που βρίσκουμε στα σκουπίδια.


➤Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος, υπάρχουν όμως άχρηστοι εκλογικοί και μετέπειτα κοινοβουλευτικοί σχηματισμοί.

Δεν μιλάμε μόνο γι’ αυτούς που κατεβαίνουν για να πάρουν χίλιες ψήφους και αν πάρουν 10 παραπάνω ξεκινούν συνέδριο για να προετοιμάσουν την επανάσταση που τους έρχεται κατακέφαλα.

➤Μιλάμε για κοινοβουλευτικά κόμματα που έρχονται και φεύγουν και δεν ξέρουμε για ποιο λόγο τρώγαμε στη μάπα τις εξυπνάδες τους. Σε τι, σε ποιον χρειάστηκε πχ το ΔΗΚΙ του Τσοβόλα ή η ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά; Τι ακριβώς κέρδισε το περιβάλλον με τη μία έδρα που πήραν το ᾿89 οι Οικολόγοι Εναλλακτικοί; Ποιος ο λόγος να έχουμε τον Λεβέντη στη Βουλή, τον άνθρωπο που ανεβαίνει στο βήμα νομίζοντας ότι κάνει εκπομπή στην τηλεόραση και λέει ό,τι του κατέβει στην κεφάλα, σχεδόν πάντα όσα έχει ξαναπεί πολλές φορές το καθένα, χωρίς καμία σχέση με το θέμα που συζητιέται;

Τόσα χρόνια στη Βουλή η πρωτοπορία της εργατικής τάξης κάποιοι και με μία υπογραφή καταργούνταν εργασιακά δικαιώματα,  μειώνονταν μισθοί.... Ούτε το ΚΚΕ μας έσωσε, ούτε το ΚΚΕ (μ-λ), ούτε το Μ-Λ ΚΚΕ, ούτε το ΕΚΚΕ, η ΟΚΔΕ, το ΣΕΚ, η ΟΑΚΚΕ, κανείς τους. Η μόνη αριστερή οργάνωση που απέτρεψε μνημονιακά μέτρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση που καταργεί αντίστοιχους νόμους

➤Τι να τον κάνουμε τον Βαρουφάκη στη Βουλή, όταν δηλώνει πως πρώτος στόχος του είναι να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να πέσει η αριστερή κυβέρνηση δηλαδή; Γι’ αυτό κατεβαίνει ή μόνο για να συντηρήσει το διεθνές προφίλ του; Μήπως θα κάνει κυβέρνηση με τον Κούλη; να το δούμε κι αυτό!.. Ο Βαρουφάκης είναι λιγότερο χρήσιμος και από το «παρών» ΚΚΕ, χρήσιμος κι αυτός μόνο στον εαυτό του

Ανεξαρτήτως Δικαιοσύνης

Γιατί καλέ μου άθρωπα δεν θες να σου έρχεται το ΣΔΟΕ; Μόνος σου δε μπορείς να το αποφύγεις ή να το κοροϊδέψεις; Γιατί,  Κούλη μας, του υποσχέθηκες ότι δεν θα στέλνεις; Τον προσβάλλεις.

Κούλης άντε πόρτας. Πώς λέμε, άντε, μεγάλη πόρτα θα διαβείς. (ή θα φας, δε θυμάμαι καλά)


Προεκλογικές δεσμεύσεις εν μέσω έρωτος.
.

Κι εν μέσω ξενέρωτος.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Η εθνική μας είναι ομαδάρα. Μπορεί να χάσαμε στην έδρα μας από τα Νησιά Φερόε και από την Αρμενία, αλλά από το Λιχτενστάιν ποτέ. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην αγοράσει ο Μαρινάκης και την εθνική μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: