18/5/19

ΚΑΤΑ ΘΕΙΟ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!





Δυο Καραμανλήδες που κατέστρεψαν την Πάρνηθα. Ο μακαρίτης θείος έκοψε κομμάτι της και το έκανε πόλη.

Διαβάζουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της Κοινότητας Θρακομακεδόνων:
«... Αρχικά, το 1948 ξεκίνησε ως Συνεταιρισμός στεγάσεως Μακεδόνων και Θρακών “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”. Εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν δρόμοι και η πρόσβαση γινόταν από την περιοχή του Μενιδίου με τα πόδια μέσα από τα μονοπάτια. Το 1953-55 χαράχτηκαν και διανοίχτηκαν οι πρώτοι δρόμοι. Τα πρώτα σπίτια που χτίστηκαν στη δεκαετία του ’60 χρησιμοποιήθηκαν σαν εξοχικά....»

Η πικρή αλήθεια είναι ότι μετά τις εκλογές του 1958, όταν η αριστερά (ΕΔΑ) σημείωσε απίστευτο ποσοστό 25% ο Καραμανλής άρχισε να χαρίζει οικόπεδα στην Πάρνηθα. Μέσα σε κανονικότατο δάσος. Οι ηλίθιοι που προτείνουν το μοίρασμα των δασών στους πολίτες για να σωθούν, (ποιοι;) ας ρίξουν μια ματιά στους Θρακομακεδόντες, στα Αστυνομικά της Ηλιούπολης, στον Κρεμασμένο Λαγό της Γλυφάδας, στην Άνω Βούλα, το Πανόραμα, την Πεντέλη και όπου αλλού έγινε πονηρά κάτι τέτοιο. Αφού αναλογιστούν τι πρότειναν μετά ας ζητήσουν (σεμνοταπεινά κι αυτοί) συγνώμη.

Ο ανιψιός είπε ν’ αποτελειώσει το έργο του θείου και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο. Θα ξαναβγεί πρωθυπουργός. Αφού η λαϊκή κατακραυγή (τρόπος του λέγειν) και δυσαρέσκεια για την καταστροφή του Εθνικού Δρυμού δεν προκάλεσαν ούτε καν την “απόσυρση” του Πολύδωρα, τρέχα γύρευε...) Αν ξαναδείτε δάσος στην Πάρνηθα σφυρίξτε μου μέσα από τους νέους οικισμούς της.

Υ.Γ. Εδώ βοήθησαν και τα «εθνικά» έργα για τους Ολυμπιακούς του 2004. Κόψανε άλλο ένα κομμάτι της Πάρνηθας για «Ολυμπιακό χωριό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: